- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz galiba karıştırıyorsunuz bu ekran kartı 4gbsadece ekran kartını sat 4000 bine
Hocam siz galiba karıştırıyorsunuz bu ekran kartı 4gbsadece ekran kartını sat 4000 bine
bence ekran kartını ayrı olarak 4k ya koyKaç yapmalıyım peki
4gb olsa ne olabilir ki onların fiyatı da uçtuHocam siz galiba karıştırıyorsunuz bu ekran kartı 4gb
Galiba ben yanlış ekran kartını yazdım internette akakcede 1750 ye var bu anlamadım bi şeybence ekran kartını ayrı olarak 4k ya koy
o kartı sahibindende 4bine satan da var hocamHocam siz galiba karıştırıyorsunuz bu ekran kartı 4gb
Link atar mısınız?Galiba ben yanlış ekran kartını yazdım internette akakcede 1750 ye var bu anlamadım bi şey
Kartın fotoğrafını atsam anlar mısınızo kartı sahibindende 4bine satan da var hocam
(AORUS RX 570 4GB)-4 GB VRAM KUTULU TERTEMİZ - Aorus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 927090933
(AORUS RX 570 4GB)-4 GB VRAM KUTULU TERTEMİZ - Aorus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
stok olmadıkçan sonra 1750 yazsa ne olurGaliba ben yanlış ekran kartını yazdım internette akakcede 1750 ye var bu anlamadım bi şey
4k dan sat benceHocam baktım da hiçbirinde stokta yok ondan ucuz yazmışlar galiba sizce kaçtan satayım
kasayı kaçtan satayım peki4k dan sat bence
ekran kartını satarsam kasa elimde kalacak4k dan sat bence
Geçen senenin fiyatı o ve hiç bir yerde stok yok o kart.Galiba ben yanlış ekran kartını yazdım internette akakcede 1750 ye var bu anlamadım bi şey
Kasayı 6.5 k ya koy pazarlıkla 6 ya felan sat.kasayı kaçtan satayım peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını satarsam kasa elimde kalacak
reis öyle diyon da kasayı napacam sonrasadece ekran kartını sat 4000 bine