Neler Yeni

Ne olacak bu dolar bakalım?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
petrolün fiyatı doları geçmez diye biliyordum ama geçti ;)
muhtemelen dolar 18 seviyesine çıkar.(hiç bilgim yok öyle bir şeyler salladım belki tutar. beklemedeyiz :sleep:)

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
liq oldum
1647454357253.png

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey

YAAA HAK

80+
Bilmem ne olacak çizgi ile bilemiyorum bilenler vardı yazarsa, aydınlanırız cahilim ya bne....
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum pek anlamıyorsan forumdakileri de yanıltma çizdiği desteğe bakar mısın haha
nerdesin la nonoş

Parss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet ALDOĞAN
Değişen çok bişey olmayacak şimdilik sırada Merkez bankasının faiz kararı var doların durumu ondan sonra netleşir ama kendi fikrim bizimkiler sabit tutarsa 15 i çok aşmaz 14-16 arasında dengelenir

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
çizgi çekerek ekonomist mi olacaksınız. bu cizgi çekenleri anlamıyorum dolarda alım/satım paritesi ithalat ihracak vb durumlar var.
çizgi neden çekip hiç hesap yapmadan yükselicek veya düşecek diyebiliyorsusunuz.
fed kaç aydır herkesi oyaladı eninde sonunda faiz arttırıcak diğer para birimlerine karşı azda olsa değer kazanır TL gibi güçsüz para birimlerini saymazsak.
bu arada kripto paralar kumar salonu yapılmış bir sistem çizgi çekmeyle ne olacağını bilinemez. para kazanma hırsına atıyorlar kendilerini balina gelirşe şişiyor giderse zarar oluyor. resmen soygun düzeni birileri zarar etmeden birileri kar edemiyor ve kazanma tamamen şans parayı bağlaıp balina bekliyorsun tam komedi
Senin Kadar Cahilini Görmedim :D Şakamısın Bilader.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
Senin Kadar Cahilini Görmedim :D Şakamısın Bilader.
sen zeki bir arkadaşa benziyorsun!! milleti cahillikle suçladığına göre baya bir bilgili ve zeki olmalısın.
"mı" soru eki ayrı yazılır zeki kardeşim senin gibi zeki insan bu kadar basit hata yapmamalı ancak gerçek cahiller bu tür basit hatalar yapar.
yazdıklarım gayet doğru nesini beğenmedin de cahil diyebiliyorsun anlat biz de bilelim?
asıl sen şaka mısın ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sen zeki bir arkadaşa benziyorsun!! milleti cahillikle suçladığına göre baya bir bilgili ve zeki olmalısın.
"mı" soru eki ayrı yazılır zeki kardeşim senin gibi zeki insan bu kadar basit hata yapmamalı ancak gerçek cahiller bu tür basit hatalar yapar.
yazdıklarım gayet doğru nesini beğenmedin de cahil diyebiliyorsun anlat biz de bilelim?
asıl sen şaka mısın ?
Bana Yazım Hatamı Yüzüme Vurarak Karşılık Verme Boş Yapmaktan Öteye Gitmiyorsun, Ayrıca Kripto Para Piyasası Hakkında Hiç Bir Şey Bilmediğin Konuşmalarından Anlaşılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom