Ne olacak bu ETH'nin hali

Olay sadece mining değil bunu anlamayip neyse devamını getirmiyorum..
Zaten eth mining bitse bile başka bir mining çıkarır bunlar, o kadar rigi kurmuş yapmış insanlar satmakla mı uğraşacak, sanmıyorum

Olay sadece mining değil bunu anlamayip neyse devamını getirmiyorum..
Çip Krizi vs. desen bile umrunda olmayacak ki, adamlar kendi ekran kartlarıyla kendi kendine kazanç sağladığı için beddua etti.
O yüzden boşver. :)

Zaten eth mining bitse bile başka bir mining çıkarır bunlar, o kadar rigi kurmuş yapmış insanlar satmakla mı uğraşacak, sanmıyorum
gitsinler fortnite roblox oynasınlar kartlarla çip tüketmeye gerek yok

Daha mining'in ne olduğunu bilmeyen insanlar var resmen, konu farklı yerlere gitmiş.
Konu dışına çıkmayalım.
Yeni hesap açıp gelmişler trol davranışlar ile konunun içinden geçtiler. Aslında ne güzel konu makale yazılır. Tez konusu bile olabilir. Örnekleri var zaten.

Yeni hesap açıp gelmişler trol davranışlar ile konunun içinden geçtiler. Aslında ne güzel konu makale yazılır. Tez konusu bile olabilir. Örnekleri var zaten.
Kriptoya karşı ne bu nefret anlayamadım bir türlü

Kriptoya karşı ne bu nefret anlayamadım bir türlü
O kesim de algılama olayı yok zaten şuan kripto bile desen insanlar yatırım olarak bakıyor aslında bana göre fon veya hisse senedinden farkı yok. Bir çok kişi de durumdan muzdarip yatırımı yok veya zarar etmiş ondan bu nefret.
Altın dolar veya başka hisseler düşünce yükselince bu tepkiler olsaydı şuan devrim olurdu. Hayatımıza bire bir yansıyor her tarafına işte kapasite meselesi.

Geri