Neler Yeni

Ne olur yardım edinn

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 2 gün önce pc format attım pc ye o zaman böyle bir sorun yoktu tabi. Format sonrası windows etkinleşmiyordu ve bunun yanında microsoft store açılmıyor. Whatsapp vs indiriyordum. Hem mağazada hem etkinleştirme ekranında 0x80072EE2 hata kodu yazıyordu. Biraz araştırdım denediğim hiçbir yöntem işe yaramadı tekrar microsoft sitesinden win10 indirdim temiz kurulum yaptım fakat yine çözüm olmadı( bütün update-sürücü güncellemeleri yapmama rağmen). Belki win10 sorunludur diye düşünüp win11 indirdim kurdum yine aynı. Donanımsal bir arıza olduğunu düşünmeye başladım. Help me.

Ekler

• 20241022_152007.jpg
    20241022_152007.jpg
    3.2 MB · Hit: 39

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Yunus Kocabay
Formatı nasıl attın

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formatı nasıl attın
İlk attığımda her zaman kullandığım yöntem olan microsof sitesinden win10.iso indirip rufus ile flash belleğe yazdırdım. İkinci seferinde microsoft sitesinde yükleme medyası oluşturma indirip direkt flash belleğe yazdırdım yine olmadı. Win11i de .iso olarak indirip rufus ile yazdırdım.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Yunus Kocabay
İlk attığımda her zaman kullandığım yöntem olan microsof sitesinden win10.iso indirip rufus ile flash belleğe yazdırdım. İkinci seferinde microsoft sitesinde yükleme medyası oluşturma indirip direkt flash belleğe yazdırdım yine olmadı. Win11i de .iso olarak indirip rufus ile yazdırdım.
Bios dan tüm herşeyi sildiğine emin misin?

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Yunus Kocabay
Biostan herhangi bir şeyi silmedim ve silmem gerektiğini bilmiyordum. Neyi silebilirim
Format atmak için diski silmen gerekiyor birkaç video izle anlarsın. Şöyle arat, bios format atma.

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer
Format atmak için diski silmen gerekiyor birkaç video izle anlarsın. Şöyle arat, bios format atma.
Biostan yüklemeyi başlatıp yazılımı yükleyeceğim diski komple biçimlendirdim onu diyorsan

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Yunus Kocabay
Biostan yüklemeyi başlatıp yazılımı yükleyeceğim diski komple biçimlendirdim onu diyorsan
Herşeyi silmek istiyorsan diski temizlediysen , doğru yaptığından da eminsen farklı flash ile deneyebilirsin.

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer
Herşeyi silmek istiyorsan diski temizlediysen , doğru yaptığından da eminsen farklı flash ile deneyebilirsin.
Yani format attığımda her zaman yaptığım şekilde yaptım bir sorun yaşamamıştım şimdiye kadar fakat bu sefer neden bu hatayı verdi bilmiyorum

Mirace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mirace
Yönetici olarak çalıştırıp dene belki olur

omer.ylgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer
Arkadaşlar bağlantıdan kaynaklıyşmış malum türk telekom altyapı çekmediği için merdiven altı firmalardan leş internetler almaya mecbur kalıyoruz. Telefonun internetini bağladığımda düzeldi. Herkese teşekkürler.

Top Bottom