Cevizli sucuk
80+ Bronze
15 metre falan lazım ne tür almalıyım sıkıntı yaşarmıyım kullanan varsa link atarsa sevinirim
cat 6 - 7 - 8 model olabilir. Cat7 10 Gbps hız ile 100m iken Cat8 25 Gbps veya 40 Gbps hız ile 30m sağlar.15 metre falan lazım ne tür almalıyım sıkıntı yaşarmıyım kullanan varsa link atarsa sevinirim
sizin işinizi cat 6 veya 7 görürBana da 5 6 metre lazım bilgisi olan etiket atabilir mi?
Verebileceğin link var mı ve sıkıntı yaşamam değilmi şu an wifi adaptörü kullanıyorum telefondan testte 100 112 download Alırken pc de 43 falan alıyorum kabloyla kaybım düşermiCat 6 yeterli
S link olanı alıcam galiba az önce linki başka bir konuda gördüm 15 metre 40 tl kaliteli olması benim için daha iyiBütçe ne kadar?
kaliteli olarak bu var
Uygun olarak bu varS-link SL-CAT620 20m CAT6 Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar
S-link SL-CAT620 20m CAT6 Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MAXGO 2030 20m Mt Metre Cat6 Internet Kablosu Ethernet Fabrikasyon Rj45 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MAXGO 2030 20m Mt Metre Cat6 Internet Kablosu Ethernet Fabrikasyon Rj45 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yorumları pek iyi değil ama alınır mıBütçe ne kadar?
kaliteli olarak bu var
Uygun olarak bu varS-link SL-CAT620 20m CAT6 Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar
S-link SL-CAT620 20m CAT6 Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MAXGO 2030 20m Mt Metre Cat6 Internet Kablosu Ethernet Fabrikasyon Rj45 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MAXGO 2030 20m Mt Metre Cat6 Internet Kablosu Ethernet Fabrikasyon Rj45 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben 100 alıyordum telefonda pcye wifi ile 20 alıyordum . cat 6 kablo ile tam olarak 100 alıyorum 20 mtlik kablo ileVerebileceğin link var mı ve sıkıntı yaşamam değilmi şu an wifi adaptörü kullanıyorum telefondan testte 100 112 download Alırken pc de 43 falan alıyorum kabloyla kaybım düşermi
Vazgeçtim hocam, bunu da öneren çok var. Ayrıca 15m versiyonu da bulunuyor.S link olanı alıcam galiba az önce linki başka bir konuda gördüm 15 metre 40 TL kaliteli olması benim için daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumları pek iyi değil ama alınır mı
Daha önce pc de ne kadar alıyordunVerebileceğin link var mı ve sıkıntı yaşamam değilmi şu an wifi adaptörü kullanıyorum telefondan testte 100 112 download Alırken pc de 43 falan alıyorum kabloyla kaybım düşermi