haktan noldu soru soruyorum cevap vermeyemi korkuyorsun yazık sanaO zaman çıkmamıştı diyorum ama GAZIKLANMIŞIN AĞLA VELET diyorsun ve düşünemiyorsun.
Kardeşim cevabını aldığın halde itiraz ediyorsun tamam sonradan çıkmış arkadaşlar cevabını vermiş amacın nedir ?O zaman çıkmamıştı diyorum ama GAZIKLANMIŞIN AĞLA VELET diyorsun ve düşünemiyorsun.
2 işlemcinin avantajları var 3100 alıyorsun b450 anakart alıyorsun bide neoforza 3000mhz ram aldığında 3100 4.3ghz veya 4.4 e sabitliyorsun sonra 3600mhz yaptığında rami 10100f deşilmiş oluyor.Sende biliyorsun 10100F'in OC'lu 3100'den iyi olduğunu. Bende 3100 aldım ama ağlamıyorum;
Alıntıyı görüntüle
ismim geçti hacım hayrolaO değilde @Second Sister epic games ile alakalı konudan ban yemesi fakat haktan mıdır artık böyle bir isim varsa neyse ban yememesi?
hit kasmak malum arkadaş biyerlerini vericekKardeşim cevabını aldığın halde itiraz ediyorsun tamam sonradan çıkmış arkadaşlar cevabını vermiş amacın nedir ?
Sonra anakartın mosfetleri yanıyor demi.2 işlemcinin avantajları var 3100 alıyorsun b450 anakart alıyorsun bide neoforza 3000mhz ram aldığında 3100 4.3ghz veya 4.4 e sabitliyorsun sonra 3600mhz yaptığında rami 10100f deşilmiş oluyor.
İsterse 1 m hit kassın ne alıyor karşılığında tahmin ettiğim gibi sosyal hayatında böyle davranamaz anlaşamaz kimseyle böyle yaparak.hit kasmak malum arkadaş biyerlerini vericek
Gel de bunu anlat işte.İsterse 1 m hit kassın ne alıyor karşılığında tahmin ettiğim gibi sosyal hayatında böyle davranamaz anlaşamaz kimseyle böyle yaparak.
Hayır b450 s2h ile 1.5v veren Görkem var örnek olarak bişey olmazSonra anakartın mosfetleri yanıyor demi.
360MM sıvı soğutması var onun;Hayır b450 s2h ile 1.5v veren Görkem var örnek olarak bişey olmaz