3-2 ay(10100F çıkmadan önce) aldım ve o zaman ciden 10100F yoktu ve üstüne üstlük Bu 3100 o zaman ucuza getirmiştim ve şu an ki kadar zamlı değildi. Şu an ben asla 3100 almamHaktan R3 3100 kullanıyor, kazıklanmış hissediyor ve içini rahatlatacak 1-2 mesaj arıyor.
Haktan gibi olmayın.
Ddostum evet Haktan hit kasıyor nerden bildin?H410M kullanılıyor. AMD'de de ise B450M kullanılıyor. Sonra daha ucuza geliyor deniyor ama AMD'de de A320M de kullanılabilir. H410M İntel için giriş seviye oluyor. AMD içinde aynı şey A320M de geçerli. MHz farkı ile neredeyse aynı FPS'i alıyorlar ve önü daha açık. İnsanların neden 10100F öneriyor? Bunu açıklar mısınız?
3 ay önce aldım ve o zaman ciden 10100F yoktu ve üstüne üstlük Bu 3100 o zaman ucuza getirmiştim ve şu an ki kadar zamlı değildi. Şu an ben asla 3100 almam
BruhH410M kullanılıyor. AMD'de de ise B450M kullanılıyor. Sonra daha ucuza geliyor deniyor ama AMD'de de A320M de kullanılabilir. H410M İntel için giriş seviye oluyor. AMD içinde aynı şey A320M de geçerli. MHz farkı ile neredeyse aynı FPS'i alıyorlar ve önü daha açık. İnsanların neden 10100F öneriyor? Bunu açıklar mısınız?
U-Usta videoya ulaşılmıyorSneijder: Haktan'a en içten sevgilerimle;
Kazıklanınca ağlama Haktan.
Sanırım bir yerde hata yapmışım bekle.U-Usta videoya ulaşılmıyor
O zaman çıkmamıştı diyorum ama GAZIKLANMIŞIN AĞLA VELET diyorsun ve düşünemiyorsun.Sneijder: Haktan'a en içten sevgilerimle;
Kazıklanınca ağlama Haktan.
Boş konu olduğu belli günde kaç tane böyle konu açıyorsun.H410M kullanılıyor. AMD'de de ise B450M kullanılıyor. Sonra daha ucuza geliyor deniyor ama AMD'de de A320M de kullanılabilir. H410M İntel için giriş seviye oluyor. AMD içinde aynı şey A320M de geçerli. MHz farkı ile neredeyse aynı FPS'i alıyorlar ve önü daha açık. İnsanların neden 10100F öneriyor? Bunu açıklar mısınız?
Sende biliyorsun 10100F'in OC'lu 3100'den iyi olduğunu. Bende 3100 aldım ama ağlamıyorum;O zaman çıkmamıştı diyorum ama GAZIKLANMIŞIN AĞLA VELET diyorsun ve düşünemiyorsun.
Düzeldi.Sanırım bir yerde hata yapmışım bekle.