melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
tamam.Ben aldığımda 10100F çıkmamıştı boş konuşmayı bırak. PC almak için 3 ay beklemem.
10100F daha f/p sonuç olarak.
tamam.Ben aldığımda 10100F çıkmamıştı boş konuşmayı bırak. PC almak için 3 ay beklemem.
Ağlamayı bırak senBen aldığımda 10100F çıkmamıştı boş konuşmayı bırak. PC almak için 3 ay beklemem.
Yazık size. Sadece A320M kullanılamaz mı diyorum. Evet Hayır yeterli.Ağlamayı bırak sen
Önce insanların sana düzgünce anlattigi yazıları oku
Sonra bana sataşırsın
A320 ile 3100 almak saçma ve mantıksız olur.Yazık size. Sadece A320M kullanılamaz mı diyorum. Evet Hayır yeterli.
haktan noldu hit konuları açıp millete boşmu yapıyorsun ağlamayı bırak düşünüp konu açYazık size. Sadece A320M kullanılamaz mı diyorum. Evet Hayır yeterli.
Ben sana anakart ile ilgili yazi mi yazdim git bi okuYazık size. Sadece A320M kullanılamaz mı diyorum. Evet Hayır yeterli.
Ya Haktan çok masummuş gibi yorum yapma. Bal gibi de biliyorsun açtığın bu konuların hit kasacağını. Bir de üstüne üstlük herkesin doğru düzgün cevap verdiği yorumları es geçip "ısındığı için mi önerilmiyor?" gibi bir cümle kuruyorsun? Cidden hem ben hem de tüm forum bıktık senden. İstenmediğin yerde durmaman gerektiğini öğrenmen gerek.Yazık size. Sadece A320M kullanılamaz mı diyorum. Evet Hayır yeterli.
O zaman bir kez ihtiyacım olan bir konu hit kassın. Yardıma ihtiyacım olan bir konu hit kastı. Zaten onun dışındakilerin hepsi boş konu. Ne yapayım aynı rehberin birebir benzerini ben mi çıkarayım.Ya Haktan çok masummuş gibi yorum yapma. Bal gibi de biliyorsun açtığın bu konuların hit kasacağını. Bir de üstüne üstlük herkesin doğru düzgün cevap verdiği yorumları es geçip "ısındığı için mi önerilmiyor?" gibi bir cümle kuruyorsun? Cidden hem ben hem de tüm forum bıktık senden. İstenmediğin yerde durmaman gerektiğini öğrenmen gerek.