Neler Yeni

Yardım Neden 2K Monitör Alınıyor?

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca

oknrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan Karakaya
beyler şayet ben bi PC toplasam örnek veriyorum 2070super 2k yerine gider 1080p monitör alırım neden mi zaten grafikleri ultrada oynuycam ekstradan bi çözünürlükle daha güzel görmek istemem ve zaten 2-3 yıl sonra ultrada oynayamıycam onun yerine 1k fazladan monitöre vericeğime 1500 TL falan fazladan işlemciye veririm taş gibi işlemcim olur video montajında renderda falan bana baya kolaylık sağlar hemde sistem 2k sistemi olduğundan güçlü bi işlemciyle 1080p de çok yüksek fps ler verir ve sistemi upgrade yapmak zorunda kalmadan 5-6 yıl rahat kullanırım yanlışmıyım ?
Aralarında yok denecek kadar az fark var. Fazla kasmayın kendinizi 1080p monitör uzun yollar kullanılabilir ve oyun oynamak dahil her şeyi keyifle yapabilirsin. 2K takıntısı tamamen markaların bizleri birer tüketim canavarına dönüştürme çabasından kaynaklanıyor.

mgudu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet GÜDÜ
beyler şayet ben bi PC toplasam örnek veriyorum 2070super 2k yerine gider 1080p monitör alırım neden mi zaten grafikleri ultrada oynuycam ekstradan bi çözünürlükle daha güzel görmek istemem ve zaten 2-3 yıl sonra ultrada oynayamıycam onun yerine 1k fazladan monitöre vericeğime 1500 TL falan fazladan işlemciye veririm taş gibi işlemcim olur video montajında renderda falan bana baya kolaylık sağlar hemde sistem 2k sistemi olduğundan güçlü bi işlemciyle 1080p de çok yüksek fps ler verir ve sistemi upgrade yapmak zorunda kalmadan 5-6 yıl rahat kullanırım yanlışmıyım ?
Ful HD, 2K, 4K ve 8K çözünürlük arttıkça kalite de artıyor. Sürekli yeni şeyler geliyor pikseller, yenileme hızları ve tepki süreleri her geçen gün gelişiyor. Bu birazda pazarlama tekniği.
1080p hâlâ yeterli olsada bence günümüz için ideal olan 2K'dır. Fiyatlar konusuna gelirsek 1080p ile 2K arasındaki fiyat farkı önümüzdeki yıla kadar büyük ölçüde kapanacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,098
Üyeler
164,961
Son üye
jannaprf
Top Bottom