Neler Yeni

Neden AKP değil ? Sağlam nedenler lazım

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Allah'ım ben mi yanlış görüyorum? Başımıza daş yağacak... Amerika kömünist falan mı oldu biz mi çarpıldık? Alexa AKP'y savunmuyor....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazen böyle şeyler yapıyor garip

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Geçen sene (yine pandemi döneminde)
150 TL'ye 3 poşet ihtiyaçlarımızın çoğunu karşılardık.
Artık 3-4 şey alıyoruz ve bir bakıyoruz 150 lirayı geçmiş...
Her ay ailemi kara kara nasıl çıkarız bunun altından diye düşündürenler yazıklar olsun.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Ekonomi ve Mülteciler bu yeterli sebep bence, ha ekonomiyi bi yere kadar iyi götürdüler yalan yok

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Neden AKP değil cevaplayabilir misiniz ? (akpli değilim ama nedenlerini merak ediyorum)
Yaş sınırı, kötü ekonomi , boş eğitim sistemi , yüksek vergiler daha lazım mı

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Sırf her an gelen vergiler genç nesile yaşattıkları gelecek kaygısı yetmezmi sırf baştakinin sorumlu olduğu şeyleri sabaha kadar yazarız burda ne baştakinden ne diğerinden adam falan olmaz

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Asgari ücreti düşük tutması. Asgari ücret 8000 lira olsa hazineden bir şey eksilmez. Kendi vatandaşı dururken Afrika'ya Ukrayna'ya oraya buraya yardım yapması.
Süleyman Soylu'nun araştırılmaması. Yeğeni SGK ya kazık attıydı.

20 şirkete falan %90 ila %100 vergi indirimi yapması. O vergiyle halk doyar.

Artık hiç sıcak ve samimi gelmiyor.

İçinde çok çürük ve hırsız var. CHP de aynı bu arada fark yok.

Berat Albayrak ın ülkenin içine ettikten sonra gizliliğe karışması.

Vesaire
asgari ücret 8k olur ise zincir bozulur her şey gene zamlanır orta gelirli insanların gelirleri ortada kalır doktorlar vs bu insanların gelirleri yetmemeye başlar asgari maaş ile çözülebilecek bir durum değil açlık

kur vs düzeltilmeli dışarıdan aldığımızın biraz fazlasını vererek düzeltmemiz lazım ama üretim yok üretime destek yok neredeyse her yıl yerli araba çıkıyor ama hiçbiri sonunda kullanıma açılmıyor en son baya ilerleyen togg çıktı ama ben sıcak bakmıyorum açıkca belirteyim çünkü destek yok ve deli gibi vergi alınıyor yerli araba alımı için destekte yok

chp dende adam olmaz imamoğlu ince mansur bu insanlar varken inadına kemali aday olarak gösteriyorlar hali ile çok sevilmeyen bir adam akp ye koz kazandırıyor chp yede sinirliyim akp ye karşı kullanabilecekleri büyük kozlar varken inadına koz veriyor. diğer partilerde karınca gibi ortada dolaşıyorlar ama bir işlevleri yoka yakın tüm kızışma chp-akp arasında ama chp inadına koz veriyor

şahsen bunların bir perde arkası olduğunuda düşünmüyor değilim saçma iş yapıyorlar bu ülke oy ile düzelmez düzelemez kaçıp kurtulmak lazım

BALANCE

80+ Bronze
300 bin ton Buğday alıncakmış yurtdışından almadığımız bi o kalmıştı zaten.🤦‍♂️
Bugün gördüm haberi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,256
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom