Fan sesi ideal diyorlarda, kaç db?Incelelemelerine hep baktım fan sesi ideal diyorlar
fan sesi herşeyde aynı nerdeyseIncelelemelerine hep baktım fan sesi ideal diyorlar
Kardeşim al ozaman her kötü yoruma bir kulp takiyosun madem burdaki insanların her dediğine farklı bir yorum katacaksin ne diye konu aciyosun anlamadım alacaksan git alIncelelemelerine hep baktım fan sesi ideal diyorlar
valla knk o bence abartı yaperşembe pazarı gibi gürültülü çalışıyor monster
Casper masa üstüde kullandın w7 ultimate var 10 yıllıktan fazla ama ne ısınma sorunu var ne yavaşlık sorunu varvalla knk o bence abartı ya
alttaki pc ver bende ve benim eski masaüstüyle aynı sesi
kulaklık takınca duyamıyorum bile
turbo fanda jet motoru gibi çalışıyo çoğu laptop
masaüstüyle aynı şey değil arada fark varCasper masa üstüde kullandın w7 ultimate var 10 yıllıktan fazla ama ne ısınma sorunu var ne yavaşlık sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nede ses
attığın model tongfang gibi orta düzey kaliteli monster kasalarında ancak ben olsam gene asus msi hp acer gibi markalara bakardım (şahsen)Casper masa üstüde kullandın w7 ultimate var 10 yıllıktan fazla ama ne ısınma sorunu var ne yavaşlık sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nede ses
Aynı fiyat asus ve hpdede güçlendirilmiş plastik kasa varattığın model tongfang gibi orta düzey kaliteli monster kasalarında ancak ben olsam gene asus msi hp acer gibi markalara bakardım (şahsen)
Kanka monsterin biraz farklı aslında bazı modelleri güzel mesela tulpar t7 v20.2.1 in soğutma sistemi çook iyi ama abraların genel olarak hepsi berbat biraz düzgün araştırma yapmak lazım monster alınıcaksa2 Kere farklı monster laptop deneyimledim ikisindede ufak bir oyunda yada klasik takılmada çok ısındığını gördüm emin misin?