Neden bu markayı kötülüyorsunuz

perşembe pazarı gibi gürültülü çalışıyor monster :D

Incelelemelerine hep baktım fan sesi ideal diyorlar
Kardeşim al ozaman her kötü yoruma bir kulp takiyosun madem burdaki insanların her dediğine farklı bir yorum katacaksin ne diye konu aciyosun anlamadım alacaksan git al

perşembe pazarı gibi gürültülü çalışıyor monster :D
valla knk o bence abartı ya
alttaki pc ver bende ve benim eski masaüstüyle aynı sesi
kulaklık takınca duyamıyorum bile
turbo fanda jet motoru gibi çalışıyo çoğu laptop

valla knk o bence abartı ya
alttaki pc ver bende ve benim eski masaüstüyle aynı sesi
kulaklık takınca duyamıyorum bile
turbo fanda jet motoru gibi çalışıyo çoğu laptop
Casper masa üstüde kullandın w7 ultimate var 10 yıllıktan fazla ama ne ısınma sorunu var ne yavaşlık sorunu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nede ses

Casper masa üstüde kullandın w7 ultimate var 10 yıllıktan fazla ama ne ısınma sorunu var ne yavaşlık sorunu var

Nede ses
masaüstüyle aynı şey değil arada fark var
sesin takılacak düzeyde olmadığını düşünüyorum
yinede monster aralarından en çok ısınan (özellikle gövdesi)

Nede ses
attığın model tongfang gibi orta düzey kaliteli monster kasalarında ancak ben olsam gene asus msi hp acer gibi markalara bakardım (şahsen)

2 Kere farklı monster laptop deneyimledim ikisindede ufak bir oyunda yada klasik takılmada çok ısındığını gördüm emin misin?
Kanka monsterin biraz farklı aslında bazı modelleri güzel mesela tulpar t7 v20.2.1 in soğutma sistemi çook iyi ama abraların genel olarak hepsi berbat biraz düzgün araştırma yapmak lazım monster alınıcaksa

Siz bence monster'da karar kıldınız ancak yine de bizden onay bekliyorsunuz. Kimsenin görüşüne ihtiyacınız yok, para sizin,karar sizin. Monster alsanız vatan haini ilan edilmeyeceksiniz sonuçta, hayırlı olsun güle güle kullanın diyeceğiz.
Kararınızı vermİşsiniz madem, alın geçin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,792
Üyeler
192,503
Son üye
LLai
Geri