Kasanın üreticisi önemli sor bakalım tongfan mı clove mı ?Güçlendirilmiş plastikmiş sordum satıcıya
Kasanın üreticisi önemli sor bakalım tongfan mı clove mı ?Güçlendirilmiş plastikmiş sordum satıcıya
Özellik daha öbemli kasa metal olsa bile hasar alabilir ama özelliği düşükse kasanın bir önemi yokSana daha kaç kere diğcez monster alma
Attığım Asus özellik olarak daha zayıf ama kasa olarak çok daha iyi
Acaba bu kasa clove mı ?
O kasa fırın gibi olursa hiç bir şey oynayamazsınÖzellik daha öbemli kasa metal olsa bile hasar alabilir ama özelliği düşükse kasanın bir önemi yok
Victuslarında sert plastik diye geçiyorO kasa fırın gibi olursa hiç bir şey oynayamazsın
Kasa malzemesi olarak metal ve plastik olarak ayırım güçlendirilmiş plastik sert plastik çok fark değilVictuslarında sert plastik diye geçiyor
Kasa malzemesi olarak metal ve plastik olarak ayırım güçlendirilmiş plastik sert plastik çok fark değilVictuslarında sert plastik diye geçiyor
30 bine 4060 li laptop vardıMerhaba uzun bir araştırma süresinden sonra bu laptopu buldum :
https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
Bazı kişiler "monster almayın" diyor ama neden? Benim bir yakınım monster tercih etmiş ve gayet memnun ve yalan söyleyecek birde değil (5 yıldır kullanıyor)
Bası kişiler malzeme kalitesi kötü , plastik diyor ama victuslarda plastik asus un bazı modelleride plastik
Servis kötü diyorlar ürünün yirumlarına bakarsanız servisin ilgilendiğini göreceksiniz
Pahalı diyorlar gidip daha pahalı ve düşük özellikli nodelleri öneriyorlar
(biraz uzattım
Bu modeli kullanan varsa memnunmu söyleyebilirmi?
Ama işlemcisi düşük ve yorumu yok30 bine 4060 li laptop vardı
Monster pismanliktirAma işlemcisi düşük ve yorumu yok
Şimdi baktım alacağım monster işlemcisi 80-90 civarında ,hp victus i5 4060 lı bulabildim oda 70-80 civarında i5 olmasına rağmen, asus ta 80-85O kasa fırın gibi olursa hiç bir şey oynayamazsın
Monster max 90Şimdi baktım alacağım monster işlemcisi 80-90 civarında ,hp victus i5 4060 lı bulabildim oda 70-80 civarında i5 olmasına rağmen, asus ta 80-85
Her markanın bir kötüsü bir iyisi vardır mesela asus rog mu tufmu desem herspkes tuf der çünkü rog boş paraAsus, MSI, Monster, Dell, HP. Sizce bunları iyiden kötüye sıralasak nasıl bir sıralama olur? Model bazında değil genel düşünün. Malzeme kalitesi, performans vb.
rog bosa para degil.Her markanın bir kötüsü bir iyisi vardır mesela asus rog mu tufmu desem herspkes tuf der çünkü rog boş para
Kasa güçlendirilmiş plastik ve hpninde kasaları öylerog bosa para degil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben monster onermiyorum ama kasasina gore degisiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TR'de olsa en guzeli Lenovo Legion bana gore ama TR'ye gec geliyor