Neler Yeni

Monster neden alınmaz?

Sağdaki inşaat merdivenine takıldım ben :D
merdiven herzaman işe yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzenli bakımını yapıyorum oyüzden bir sorun yaşamadım yani ve bunu almak zorundaydım seçeneğimde yoktu ama siz bilirsiniz :)

bluestar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
.
Clevo olanlardan uzak durun yeter senin link attığın tongfang düşünülür ama 4060 için yüksek bi ücret
17 inç 32 gb ram 1 tb ssd çanta gibj şeyleri düşününce uygun

Atıklarından asusu yada hpyi öneririm
Peki asusla hpnyi atsaydım hangisi derdiniz?

Bana da casper almayın demişlerdi, 8 senedir kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Asusu çok överler, asus'ta çok sıkıntı yaşadım. Laptop aşırı yavaştı, teknik servis sorun yok dedi mecbur garantiyi bozup güvendiğim bilgisayarcıya yaptırdım. O da sorunsuz çalışıyor.
Bu elektronik, biraz da şans işi. Mac alıp servislik olan da biliyorum, 10 yıl günde 10 saat çalışan ve bir gün bile sorun çıkarmayan mac de biliyorum.
Demekki casperin iyileri , asusun kötüleri varmış

TİTAN.

80+ Platinum
17 inç 32 gb ram 1 tb ssd çanta gibj şeyleri düşününce uygun

Peki asusla hpnyi atsaydım hangisi derdiniz?

Demekki casperin iyileri , asusun kötüleri varmış
Kanka bunu al

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
ısnıyorlar ve malzeme kalitesi pek güzel değil

Ysuflix

80+ Gold

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Hepsi değil içinde modelleri var clevo kasa tongfang kasa diye
aslında dediğin doğru ama markanın bazı modellerinde bu sorun olduğu için benim aklıma öyle kodlanmış ve bence aklına tek böyle kodlanada ben değilimdir birde bazı iyi yönleride var mesela ömür boyu bedava termal bakım ve türkiyede üretilmesi bu sayede vergi indirimide olucak bu bilgisayarlarda

Ysuflix

80+ Gold
aslında dediğin doğru ama markanın bazı modellerinde bu sorun olduğu için benim aklıma öyle kodlanmış ve bence aklına tek böyle kodlanada ben değilimdir birde bazı iyi yönleride var mesela ömür boyu bedava termal bakım ve türkiyede üretilmesi bu sayede vergi indirimide olucak bu bilgisayarlarda
Tüm parçaları çinden clevo ve tongfang fabrikasında geliyo montajları burda yapılıyodur

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Hocam monster laptoplara iyi bak bazılarında ön sipariş diyor üretim departmanı hazırlıyor. 9 iş günü diyorlar ben az önce sipariş verdim iptal ettim acil lazım olduğu için haberin olsun

bluestar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
.
Kanka bunu al
Hepsi buradada varmı

Hocam monster laptoplara iyi bak bazılarında ön sipariş diyor üretim departmanı hazırlıyor. 9 iş günü diyorlar ben az önce sipariş verdim iptal ettim acil lazım olduğu için haberin olsun
Hayır ön sipariş değil

Ve sondefa soruyorum monster alınır mı? https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Top Bottom