onu düzeltiyim sıkıntı yokta yazdıgım şey technopatta gerçekleşmediYanlış kategori
ikiside aynı anlama geliyorsa niye random atınca ban yeniliyorBak kardeşim mesajların altında HAHAHAHA diye bir reaksiyon var güleceksen onu atacaksın aluntılayıp random değil.Boş mesaj atamazsın
Kardeşim aklın fikrin yok mu senin.Adamlar senin gibi insanlar boş mesaj atmasın diye oraya reaksiyon koymuşlar.onu düzeltiyim sıkıntı yokta yazdıgım şey technopatta gerçekleşmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikiside aynı anlama geliyorsa niye random atınca ban yeniliyor
Çünkü insanların zamanından çaldığın için gülücük atsaydı hiçbirşey olmazdıonu düzeltiyim sıkıntı yokta yazdıgım şey technopatta gerçekleşmedi
Birinde reaksiyon veriyorsun diyerinde mesaj kasıyorsunonu düzeltiyim sıkıntı yokta yazdıgım şey technopatta gerçekleşmedi
Bir şey yapmıyorum çünkü ''LAN'' bile demedim.böyle terbiyesiz konuşanı neden banlamıyorlar anlamıyorum
Biliyorum, kontrol ettim.onu düzeltiyim sıkıntı yokta yazdıgım şey technopatta gerçekleşmedi
bence de çok mantıklı hadi 1 tane söylese tamam 3 tane mesaj atma neBiliyorum, kontrol ettim.
Mesajların ile ilgili 1 kişiden değil, çok fazla kişiden rapor gelmiş.
Rapor ile Mehmet ilgilenmiş, 2 gün ban yediğinden şu an haberim oldu.
Raporlara ve mesajlarına baktım. Sonuç olarak haklı bulduğum ve onayladığım bir karar.
Troll olmayan, sorun yaşayan insanların konularında böyle troll yorumlar yapılması bana göre pek hoş değil.
Alıntıyı görüntüle