Neden Diğer Forumu Bıraktım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle
Ben öneri konusu açtım uçuşan üyeler adlı bir konu olmasın gibisinden. Geldi üyelerin ortasında dalga geçti, üstüne mesajımı sildi. Neyse dedim geçiştirdim. Üstünden bir iki hafta geçti şu konuyu açtım: https://forum.shiftdelete.net/konular/sacma-tartismayi-bitirmeye-geldim-android-ios-kavgasi.731153/

Konuyu şu kategoride açtım
Çünkü konu dışı değil ve ne android e açılabilecek bir konu ne de iOS a. Bunun yüzünden bana uyarı puanı vermiş ciddi ciddi.
İlk başta bilmiyordum ban sebebimin bu olduğunu bir arkadaş aracılığı ile düzgün bir şekilde neden ban yediğimi sordum, dediği şey tam olarak şu "gelince kendi öğrenir" bu sefer sinirlendim çünkü ben kendisinin oyuncağı değilim. Dedim bu ap*tal kim benimle oynuyor. Bunun yalakalarından biri de mesajı iletmiş. Ben banlıyken sanki kendisi çok temiz, güzel bir iş yapmış gibi profilime yazmış. Ego tatmin etmiş ben yokken, insanların yanında beni hakaretçi gibi göstermiş. Discorddan üst yöneticilere bu moderatörü şikayet ettim. İşin ilginç tarafı bu moderatörün böyle yaptığını düşünen tek kişi ben değilim. Yazdım, bu kim ki benimle böyle dalga geçebiliyor, bizi küçük görebiliyor. Admin konuşmadan kaçtı, cevap vermeden ayrıldı...

Banım kalkınca profilime "Önemsemiyoruz" yazdım, smodları "10" uyarı puanı vermiş. Dedim sebep nedir? Millet gider forumu kötüler konu açar, uyarıyı bırak konusu bile silinmez ama benim profilime "önensenmiyoruz" yazmam zorlarına gitti. Bütün moderatörlere söyledim bu olayı, hiçbiri umursamadı, dönüş yapmadı.

Bu konuyu Forumu kötülemek adına değil, benim adıma atılan saçma sapan söylentileri temizleme amacıyla açtım. Bu zamana kadar tek ban yediğim forum sdn, sebebi aşırı saçma. 3 günlük ban yedim, ardından forumdan bıktığım için hesabı devre dışı edip buraya geldim.
welcome the donanım arşivi's road
sapma bu yoldan
saptırtma kendini bu yoldan
sapan sapar
almanzlar seni diğer yoldan
sdsadasdasdasdasdas
şa-ir ve san-at adamı maryo

Ayıp etmişler bilmiyordum :(

Selam @wpa, konuda ismim geçtiği için açıklama yapmayı mazur gördüm.

Grbzz olayını biliyorum, biraz araştırdığımda da öğrendim. Grbzz'e a***l yazdığından dolayı 3 günlük ceza almışsın. Özelden ThorJ'ye bizim "a***l moderatör vardı ya hani" tarzı yazılar yazmışsın. ThorJ de kim olduğunu sorunca "a***l yeterince açıklayıcı olur diye düşünmüştüm, neyse Grbzz" yazmışsın. Aldığın ceza belki de en hafifi diyebilirim. Farklı platformalardaki moderatörlere hakaret etsen en az 1 hafta, maximum perma bile yiyebilirdin. Neyse, burayı geçelim.

ShiftDelete, troll üye & konuların fazlasıyla barındığı bir forum. BSOD yesen çözecek eleman yok, sistem toplasan kalitesiz güç kaynağı koyanlar, kronik sorunlu SSD önerenler...

Siyaset/gündem konuları açan İçerik Ekibi, hit kasmak amacıyla mı açıyorlar bu konuları?

Aktiflik çok düşük, aktif olsalar da hep aynı üyeler. Milattan kalma & mesaj yazılmayan konuları sabitlemeleri ayrı bir ironi zaten. Az önce https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-windows-10-bilgisayarlar-nasil-hizlandirilir.729672/ konusunu gördüm, bunun öne çıkarılmasını doğru bulmuyorum. Zira bundan çok daha detaylı rehber hazırlayan üyelere haksızlık olur.

21K görüntülenme alan konuya 6 mesaj yazılıyorsa...

1614167346480.png

Her şeyi kötülemek yasak burada zaten, sadece eleştirebilirsin.
Yönetim haricinde eleştirmeni tavsiye ederim.
yo bak şimdi rampage psular c4 diyorum kötüledim hiçbir şey olmıcak
3- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
@wpa_supplicant bir de çok eski konulara yazı yazmak yasak, onu söyleyeyim. Ben bu kurala biraz zor alışmıştım.
Yazılan son konu mesajından itibaren geçerli.
Sınırsız olarak sen de kalıyor ama xd
Bazı uyarılar süreli, bunun senin de biliyor olman lazım.

Selam @wpa, konuda ismim geçtiği için açıklama yapmayı mazur gördüm.

Grbzz olayını biliyorum, biraz araştırdığımda da öğrendim. Grbzz'e a***l yazdığından dolayı 3 günlük ceza almışsın. Özelden ThorJ'ye bizim "a***l moderatör vardı ya hani" tarzı yazılar yazmışsın. ThorJ de kim olduğunu sorunca "a***l yeterince açıklayıcı olur diye düşünmüştüm, neyse Grbzz" yazmışsın. Aldığın ceza belki de en hafifi diyebilirim. Farklı platformalardaki moderatörlere hakaret etsen en az 1 hafta, maximum perma bile yiyebilirdin. Neyse, burayı geçelim.

ShiftDelete, troll üye & konuların fazlasıyla barındığı bir forum. BSOD yesen çözecek eleman yok, sistem toplasan kalitesiz güç kaynağı koyanlar, kronik sorunlu SSD önerenler...

Siyaset/gündem konuları açan İçerik Ekibi, hit kasmak amacıyla mı açıyorlar bu konuları?

Aktiflik çok düşük, aktif olsalar da hep aynı üyeler. Milattan kalma & mesaj yazılmayan konuları sabitlemeleri ayrı bir ironi zaten. Az önce https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-windows-10-bilgisayarlar-nasil-hizlandirilir.729672/ konusunu gördüm, bunun öne çıkarılmasını doğru bulmuyorum. Zira bundan çok daha detaylı rehber hazırlayan üyelere haksızlık olur.

21K görüntülenme alan konuya 6 mesaj yazılıyorsa...

Alıntıyı görüntüle

Yönetim haricinde eleştirmeni tavsiye ederim.

3- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.

Yazılan son konu mesajından itibaren geçerli.

Bazı uyarılar süreli, bunun senin de biliyor olman lazım.
Ben donanımarşivi için demiştim.
1614168153502.png

Ben yoksaydım, isim vermemeye çalışıyorum adam gelip moderatörün adını profilime yazıp kaçıyor. Geliyor bana fake diyor. İsimyok u ifşalıyor. Sordum arkadaşlara onlar da dediler bu biraz ilginç biri diye.

Ben yoksaydım, isim vermemeye çalışıyorum adam gelip moderatörün adını profilime yazıp kaçıyor. Geliyor bana fake diyor. İsimyok u ifşalıyor. Sordum arkadaşlara onlar da dediler bu biraz ilginç biri diye.
15 yaşındaki Alperen beni mi engelleyecek? Umurumda mı? Ayrıca isimyok'u ifşaladığım falan da yok. Biraz araştırdım ve ismini öğrendim, saçmalama seansı.
Hocam doğrudur o foruma laf ettiğim zaten yok. Benim demek istediğim sadece burada verilen uyarı puanının "süresiz" olmasıydı. Forum yönetimi öyle ayarlamış diyecek bir şeyim yok.
Uygunsuz davranış olarak ne yaptın?

15 yaşındaki Alperen beni mi engelleyecek? Umurumda mı? Ayrıca isimyok'u ifşaladığım falan da yok. Biraz araştırdım ve ismini öğrendim, saçmalama seansı.

Uygunsuz davranış olarak ne yaptın?
Umurunda olup olmaması benim umurumda mı? Ayrıca 15 değil yaşım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri