Neler Yeni

Neden Her Şeye En Küçük Şeyde Erişim Erişim engeli geliyor

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Alihan YILMAZ
Bende bir engel, yavaşlama falan yok. Hepiniz aynı anda yüklendiniz ve bölgesel olarak hatları zorladınız. Engel olsa herkese olur.

chade

80+ Bronze
Bende bir engel, yavaşlama falan yok. Hepiniz aynı anda yüklendiniz ve bölgesel olarak hatları zorladınız. Engel olsa herkese olur.
şu an oturduğum yerde bir firmanın internetiyle her türlü siteye girebiliyorken diğer firmanın internetiyle bazı sosyal medya uygulamalarına giremiyorum. çalışmayan da çalışana göre ülke bazında genel kullanım oranı olarak çok daha az kullanılıyor bu arada. yani bölgesel zorlanma olacaksa asıl herkesin kullandığı firmanın internetinde sorun olması lazım. ben de tam tersi. hadi ateistler bunu da açıklasın

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Alihan YILMAZ
şu an oturduğum yerde bir firmanın internetiyle her türlü siteye girebiliyorken diğer firmanın internetiyle bazı sosyal medya uygulamalarına giremiyorum. çalışmayan da çalışana göre ülke bazında genel kullanım oranı olarak çok daha az kullanılıyor bu arada. yani bölgesel zorlanma olacaksa asıl herkesin kullandığı firmanın internetinde sorun olması lazım. ben de tam tersi. hadi ateistler bunu da açıklasın
Taraf birileri algı yaratmaya çalışıyor.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Erdem çay
Karşı taraf full internet ve sosyal medya kullanıyor.

Diğer taraf trt a haber vs.

Susturulması gereken taraf açık seçik belli

chade

80+ Bronze
Taraf birileri algı yaratmaya çalışıyor.
ne tarafı birader aklından zorun mu var? giremiyorum işte youtube a falan. hadi algı yapıyor olayım. elime ne geçecek mesela onu da söylesene? max birkaç yüz bin kişinin kullandığı sıradan bir internet sitesinde youtube a giremiyorum dedim diye bir anda benim bir sözümden gaza gelip ayaklanıp darbe mi yapacak halk? sen hiç trafik kazasında ölmedin mesela. o zaman dünyada hiçbir zaman hiç kimse trafik kazasından ölmedi. sen öyle bir şey yaşamadın çünkü. sen yaşamadıysan öyle bir şey olamaz.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Alihan YILMAZ
ne tarafı birader aklından zorun mu var? giremiyorum işte youtube a falan. hadi algı yapıyor olayım. elime ne geçecek mesela onu da söylesene? max birkaç yüz bin kişinin kullandığı sıradan bir internet sitesinde youtube a giremiyorum dedim diye bir anda benim bir sözümden gaza gelip ayaklanıp darbe mi yapacak halk? sen hiç trafik kazasında ölmedin mesela. o zaman dünyada hiçbir zaman hiç kimse trafik kazasından ölmedi. sen öyle bir şey yaşamadın çünkü. sen yaşamadıysan öyle bir şey olamaz.
Senden söz eden kim?
Şirketler de taraf olabilir. Sen dandik bir yere abone olmuşsun, iletişimin kesilmiş.

chade

80+ Bronze
Senden söz eden kim?
Şirketler de taraf olabilir. Sen dandik bir yere abone olmuşsun, iletişimin kesilmiş.
aynen bayağı dandik yerlere aboneyim. biri türk telekom biri türknet. sokağa çık hangi interneti kullanıyorsunuz de 10 kişiden en az 5 i bu firmaları sayar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca direkt benim mesajıma karşılık olarak algı yaratmaya çalışılıyor diyorsun. ben de normal olarak benim algı yarattığımı ima ettiğini düşünüp cevap veriyorum. taraf birileri diye kelimelerinin arkasına saklanacağına açık açık söyle o zaman şu şu isimler yapıyor diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,146
Üyeler
170,311
Son üye
Metmatibaş
Top Bottom