Neler Yeni

Neden Herkes Aynı Şeyi Yazıyor?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Uğraştırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel söz söyleme sanatı.
Bakın wiki'den aynen aldım:
Hitabet, akıcı, çılgın, zarif veya ikna edici konuşmadır. Öncelikle güçlü duyguları çarpıcı ve uygun bir dille ifade etme gücüdür.
Dikkat ederseniz konuşma ve ifade cümleleri geçmekte. Bu nedenle bizim söz, duruş, davranış ve diksiyonuna bakmamız gerekir. Fatih Sultan Mehmed'in sadece yazılı kaynaklarına ulaşabiliyoruz. Bu nedenle hitabeti çok iyi diye kesin bir yargıya varamayız.
2. olarak emin olun sizi gibi at gözlüğü takıp sırf karşı çıkmak için yorum yapmıyorum. Eğer tarafız bakarsanız değerlendirmeniz daha adaletli olacaktır. Ayrıca günümüzde işini doğru dürüst yapan işinin ehli spikerlere sorarsanız Cumhurbaşkanının diksiyonu başta olmak üzere hitabeti gayet iyidri ki bunca insanı bu şekilde yanına toplamıştır.
Ayrıca atam Fatih Sultan Mehmed'i emin olun sizden daha iyi tanıyor ve seviyorum. Karşılaştırılacak insanlar değil ki Tarih bilimine bakarsanız meydana geldiği zamana göre yorumlar ki ben sadece 1 örnek verdim ve "en iyi" gibi ifadeler kullanmadım. Kullandığım kelime ve örneklere hiç bir söz söyleme hakkınız yok. Devam edin partinizi tutup ortalık yerde saçma bir şekilde savunmaya. Böyle devam edin sonra ezilin siyasete girerseniz daha da devam ederim saygılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,955
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom