Neler Yeni

Neden Kilo Alıyorum?

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Merhaba, hava şartlarından dolayı bir süredir bisiklet süremiyordum ama geçen hafta yeniden sürmeye başladım. Beslenmeme dikkat ediyorum ve olabildiğince protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. 80-90km lik turlar yapıyorum ve ona göre yiyorum ancak kilo vermem gerekirken kilo alıyorum. Sanırım uzun süre çalışmayan kaslarım toparlanmaya başladı ve bunu kas olarak alıyorum ama ağırlığımın artmasını istemiyorum. Zaten 1.81 94.5 kiloyum ve yokuşlar benim için eziyet. Kastan almadan yağdan vermemin bir yolu var mıdır acaba? Bacaklarım fazla kaslı olmaya başladı ve pantolon giyemiyorum artık neredeyse. Bisikletten de vazgeçmek istemiyorum nasıl bir beslenme şekli önerirsiniz?

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
yürüyüş yapmalısın

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba, hava şartlarından dolayı bir süredir bisiklet süremiyordum ama geçen hafta yeniden sürmeye başladım. Beslenmeme dikkat ediyorum ve olabildiğince protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. 80-90km lik turlar yapıyorum ve ona göre yiyorum ancak kilo vermem gerekirken kilo alıyorum. Sanırım uzun süre çalışmayan kaslarım toparlanmaya başladı ve bunu kas olarak alıyorum ama ağırlığımın artmasını istemiyorum. Zaten 1.81 94.5 kiloyum ve yokuşlar benim için eziyet. Kastan almadan yağdan vermemin bir yolu var mıdır acaba? Bacaklarım fazla kaslı olmaya başladı ve pantolon giyemiyorum artık neredeyse. Bisikletten de vazgeçmek istemiyorum nasıl bir beslenme şekli önerirsiniz?
Günlük kalori ihtiyacının altında kalarak 200 kalori olabilir, kilo almazsın.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
Merhaba, hava şartlarından dolayı bir süredir bisiklet süremiyordum ama geçen hafta yeniden sürmeye başladım. Beslenmeme dikkat ediyorum ve olabildiğince protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. 80-90km lik turlar yapıyorum ve ona göre yiyorum ancak kilo vermem gerekirken kilo alıyorum. Sanırım uzun süre çalışmayan kaslarım toparlanmaya başladı ve bunu kas olarak alıyorum ama ağırlığımın artmasını istemiyorum. Zaten 1.81 94.5 kiloyum ve yokuşlar benim için eziyet. Kastan almadan yağdan vermemin bir yolu var mıdır acaba? Bacaklarım fazla kaslı olmaya başladı ve pantolon giyemiyorum artık neredeyse. Bisikletten de vazgeçmek istemiyorum nasıl bir beslenme şekli önerirsiniz

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
bünyenden kaynaklı olanilir

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
Kalori açığı vermelisin, bazal metabolizma hızını ve yediklerinin içtiklerinin kalorisini öğren, ilaçlara Çaykara falanda kanma

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Teşekkürler. Peki yeme şekli değiştirerek kas alımını durdurabilmem mümkün mü?
Evet, günlük yeteri kadar protein almazsan kaslar yırtılıp onarılamadığı için kastan gidecektir.

alpidogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Alperen Doğan
Evet, günlük yeteri kadar protein almazsan kaslar yırtılıp onarılamadığı için kastan gidecektir.
Çok teşekkürler. Proteini ve karbonhidratı biraz azaltıp gelişimi yavaşlatacağım en azından ki zaten bu süre zarfında ağırlık düşeceğinden eskisi kadar gelişmez diye tahmin ediyorum bisiklet sürerken. Yanlışım varsa düzeltin yoksa uğraşmayın yanıt vermeye :)

Top Bottom