Chiziru 80+ Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 490 Dahası Reaksiyon skoru 181 İsim Ege 26 Kasım 2024 #27 6700xt aldim 3 yıldır fiyatına göre taş çıkarır diyer kartlara
EkmekArasıGPU 80+ Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 499 Dahası Reaksiyon skoru 108 Konum Donanım Arşivi Forum İsim Mete İlgilendiği Kategoriler Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey 26 Kasım 2024 #28 SadeceBirisi. yazmış: ! Koydum sonda kocaman mizah amaçlıdır yazdım kendimde Radeon kart kullanıyorum 2.5 yıldır bu kart var daha bi sorunu olmadı Devamı için tıklayın... Hocam kimse bir şey diyemez ki buna AMD kartları yazılımı dışında mükemmel kartlar. Sadece işlemcilerine verdikleri zamanı kartlarına da vermeleri gerekiyor.
SadeceBirisi. yazmış: ! Koydum sonda kocaman mizah amaçlıdır yazdım kendimde Radeon kart kullanıyorum 2.5 yıldır bu kart var daha bi sorunu olmadı Devamı için tıklayın... Hocam kimse bir şey diyemez ki buna AMD kartları yazılımı dışında mükemmel kartlar. Sadece işlemcilerine verdikleri zamanı kartlarına da vermeleri gerekiyor.