Bu sene kapanmasın yeter ya kapanıyorsada 8 ve 12 leri salsınlar11.sınıfım resimler konuşsun Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti
bizim okul bu kadar kalabalık değil o yüzden bu kadar yığılma olmuyor11.sınıfım resimler konuşsun Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti
Seni aşşağılamak yada başka bir hakarette bulunmak için demiyorum genel bir doğru bu zaten okusak ne olacağızki bu ülkede ayrıca bana göre kendin çalışarakda gayet iyi şeyler başarabilirsin (yy eğitim kadar) bu arada umarım kimse koronaya yakalanmış birinin günbegün ölümüme giden yolculuğunu görmezBiraz bencilce bir görüş olabilir ama kapatılmamalı.
Türkiye'de eğitim uzaktan halledilecek halde değil. Geleceğim için endişelenmesem kapansın diyeceğim ama okul kapalı kaldığı sürece eğitimdem geri kalıyorum. Kendim çalışarak da nereye kadar gidecek ki, kapatılmamalı okullar.
Her ne kadar sağlımız risk içinde olsa da kapatılmamalı.
İşleniyor. En azından bizim okulda kapalı sınıf yok.sanki açık olunca baya ders işleniyor 3 hafta işlensin biri covid hooop sınıfı kapıyorlar
hibrit sistem gelirse süper olur bana kâlırsa bu böyle devâm etmez.11.sınıfım resimler konuşsun Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti