Neler Yeni

Neden Mi Okullar Kapanmalı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Birçok kişi uzaktan eğitim denen icattan hiçbir şey anlamıyor, bence kapatılmamalı.
Yukarıda da bahsedilmiş zaten, çok fazla değinmeme gerek yok.
Ben kapatılmaması taraftarıyım.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Çıkışta otobüse binicektim memur abi otobüse sığdırmak için arkadan ittirdi ya. Zaten bir sıra yapıldı herkes omuz omuza sanki cepheye gidiyoruz. Kesinlikle kapatılmalı.

En İyi Cevap
1
Bunlar ne ki bizim okulu görsen iki bina ve iki binada tek merdivene bağlı okul dağılınca en az 20 dakika merdivenler boşalmıyor çil yavrusu gibi dağılıyorlar

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Kapatılmamalı adam akıllı önlem alınsa yeterli önemli olan dersleri yüzyüze matematik Türkçe vb. Tarih gibi dersler uzaktan yapılsa mantıklı olur

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
BAKAN,KONUSUNDA KARARLI
Bu saaten sonra kapanma beklemiyorum asla.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Kapatılmamalı adam akıllı önlem alınsa yeterli önemli olan dersleri yüzyüze matematik Türkçe vb. Tarih gibi dersler uzaktan yapılsa mantıklı olur
2bin kişilik okulda nasıl önlem alacaksın be bi odanın içinde 45 kişi ?????

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Açıkcası uzaktan eğitim ile de gayet iyi bir şekilde öğrenilir.Öğrenmek isteyenin bir bahanesi olduğunu sanmıyorum.Bana yok orası çöküyor yok burası çöküyor gibi bahaneler söyleme lütfen.İnternette bir sürü video var konu anlatımı var onlardan gayet rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.Herkes girince youtube mi çöküyor,o zaman da kitaplardan çalışılabilir.Benim düşüncem bu yönde.
Hahahahha, internet gidince internetten video izlemek mi çözüm?
Peki o zaman, LGS veya YKS'ye sadece kitaplardan çalış bakalım nasıl olacak? Uzaktan eğitimde öğrencilerin en az %90'ı memnun değil. Bu konunun altına imzamı bile atarım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Peki o zaman, LGS veya YKS'ye sadece kitaplardan çalış bakalım nasıl olacak? Uzaktan eğitimde öğrencilerin en az %90'ı memnun değil. Bu konunun altına imzamı bile atarım.
İnternet olmasına sence gerek var mı? Kitaplar boşuna mı var.Öğrencilerin çoğu kolayı seçiyor.Çoğu memnun olmayan kişi emin ol ders dinlemeyen konuşan kişilerdendir.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Online eğitimde hiçbir şey anlamıyoruz. Daha kötüsü deli bir fırsat eşitsizliği ortada. Dershaneye veya özel okula giden devlet okulundaki öğrencilere göre kat ve kat daha iyi eğitim alıyor. Kesinlikle kapanmamalı bence okullar. Sadece yarı zamanlı olabilir bence.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
8ler ve 12ler açık kalmalı

Top Bottom