Okullar kaptılmamalı, daha risksiz şekilde devam etmeli. Mesela sınıflar ikiye bölünüp bir grup pazartesi-salı-çarşamba diğer perşembe-cuma-cumartesi gidebilir. En mantıklısı bu bence. Aksi taktirde uzaktan eğitim ile düzgün bir şekilde devam edilemiyor.
Okullar kaptılmamalı, daha risksiz şekilde devam etmeli. Mesela sınıflar ikiye bölünüp bir grup pazartesi-salı-çarşamba diğer perşembe-cuma-cumartesi gidebilir. En mantıklısı bu bence. Aksi taktirde uzaktan eğitim ile düzgün bir şekilde devam edilemiyor.
Açıkcası uzaktan eğitim ile de gayet iyi bir şekilde öğrenilir.Öğrenmek isteyenin bir bahanesi olduğunu sanmıyorum.Bana yok orası çöküyor yok burası çöküyor gibi bahaneler söyleme lütfen.İnternette bir sürü video var konu anlatımı var onlardan gayet rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.Herkes girince youtube mi çöküyor,o zaman da kitaplardan çalışılabilir.Benim düşüncem bu yönde.
bunlar kuru mazeret hocam,isteyen uzaktan eğitimdende anlar,ciddiye alır ve eğitimini çöp etmez,sırf sen hocalarla yüz yüze ders işleyip 2 arkadaşla rahat sohbet ediceksin sevdiğin kızı okulda görüceksin (Genelleme) diye kimsenin sağlığını riske atmak doğru değil burda bulaş ve Ölüm sayılarını biliyoruz durumu biliyorum ekonomik olarak zaten zarar var sırf pandemiden okullar 1-2 senedir resmen kapalı ama hala virüs gereğinden fazla,neden çünkü gerekli özen yok,birisinin maskesi çenesinde diğerinin kolunda diğeri aşı olmam çip var der,tamam aşı bir zorunluluk değil ama diğerlerine uymak lazım ve tablodanda gördüğün gibi kimsenin umrunda değil,bak olacakları söylüyeyim okullar toplu karantina yer,vaka sayıları artar ve okullar kapanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aşı virüsten korumaz hocam,aşı eğer virüs kapman halinde olabilecek en az zararı almanı sağlar,aşı vurulduğunda Vaka sayıları düştümü,tabi işte ağır hasta sayısı hastanedeki yatak sayıları felan azaldı doğrudur,ama tek başına buna güvenirsen patlarsın,bu insanların aileleri var,yaşlılar var kronikler var sırf aşıya güvenip bukadar insanı riske atmak,ya aşı var korur o demek akıl karı değil bana göre.
valla ben bıktım aç kapa aç kapa okullar açılması lazım hele hele 11.sınıf ve 12.sınıf olanlar için okulların kapanması çok kötü olur ben sayısal seçtim geçen sene corona sağolsun 11.sınıfın konuların çoğunu işlemedik ve gözümü açıp kapadığımda 12.sınıf oldu ve benim için 11.sınıf çok önemliydi AYT nin birçok konusu 11.sınıfta ama kimse derse girmedi hocalar derse gelmedi böyle uçup gitti zaman artık ben bıktım okulların kapanmasından siz inanıyormusunuz uzaktan eğitime geçildiğinde herkesin derse gireceğine ?
valla ben bıktım aç kapa aç kapa okullar açılması lazım hele hele 11.sınıf ve 12.sınıf olanlar için okulların kapanması çok kötü olur ben sayısal seçtim geçen sene corona sağolsun 11.sınıfın konuların çoğunu işlemedik ve gözümü açıp kapadığımda 12.sınıf oldu ve benim için 11.sınıf çok önemliydi AYT nin birçok konusu 11.sınıfta ama kimse derse girmedi hocalar derse gelmedi böyle uçup gitti zaman artık ben bıktım okulların kapanmasından siz inanıyormusunuz uzaktan eğitime geçildiğinde herkesin derse gireceğine ?
Bu kalabalık sahilde olunca çoğunuz ses çıkarmıyorsunuz ama okul olunca kapatılsın diyorsunuz zaten eğitim sistemi kötü eğitim uzaktan olunca çok daha kötüsü oluyor ve okulun amacı sadece eğitim göstermek değil sosyalleşmeyi de öğretmek
Bu kalabalık sahilde olunca çoğunuz ses çıkarmıyorsunuz ama okul olunca kapatılsın diyorsunuz zaten eğitim sistemi kötü eğitim uzaktan olunca çok daha kötüsü oluyor ve okulun amacı sadece eğitim göstermek değil sosyalleşmeyi de öğretmek