Neler Yeni

Neden Mi Okullar Kapanmalı

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
En basit ve somut örnek geçen yıl neredeyse herkesin 1 yılı boş geçti. Bu böyle devam edemez. Açılması zaten gerekiyordu ki üniversiteler kesinlikle açılmalıydı. Okullar kapanmayacak bunu aklınızdan silin artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Önlemler alınmıyor pek ama 2.kez okullar kapanırsa eğitim çöker hayır kardeşim okuyan adam heeyerde okumaz bilgisayar başında evde ne kadar öğrenebilirsin?

Alfha13

80+ Silver
1.5 yıl sonra yeniden erken yatıp erken kalkıyorum. 1.5 yıl sonra haytaım bir daha düzene girdi. Virüsün bitmesini, herkesin aşılanmasını beklersek ilkokula gidenler okul açıldığında üniversiteye giderler. Kapatırlarsa bir daha açacaklar zaten. Bence açık kalmalı, çok bir işe yaramıyor ama.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aşı boşuna mı olduk o zaman?
Her artışta eve kapanırsak hayatın sonuna kadar yatalım duralım.
Bağışıklık kazanmak zorundayız. İlk zamanlarda da insanlar gripten, karın ağrısından filan ölüyordu. Bağışıklık vs sayelerinde dirençli olduk. Ölünecekse de yapacak bir şey yok. Kendini kapa eve ve kayıdını da aldır dışarıdan kendi eğitimini alabilirsin.

bwNN

80+ Silver
Bizdede 40 kişi sınıf gram sosyal medefs yok hoca geliyor tenefüs bağırıyor sosyal mesefe diye sonra gidiyor bizim okulda sınıflar kapanma ya başladı bile

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
11.sınıfım resimler konuşsun Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle bu daha hiç bişey sadece dağılırken çektim oda 30dk geçmişti
Aşı olun.
Harley abim aşı olun derdi hep.
Suç %100 bizim aşı olmamamız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşı boşuna mı olduk o zaman?
Her artışta eve kapanırsak hayatın sonuna kadar yatalım duralım.
Bağışıklık kazanmak zorundayız. İlk zamanlarda da insanlar gripten, karın ağrısından filan ölüyordu. Bağışıklık vs sayelerinde dirençli olduk. Ölünecekse de yapacak bir şey yok. Kendini kapa eve ve kayıdını da aldır dışarıdan kendi eğitimini alabilirsin.
Peki sormaz mısın?
O aşıları yılda 2-3 yılda bir oluyoruz bunda ise doz doz her ay abonelik gibi aşı oluyoruz.
Bir aşı beni en az 6 ay korumalı.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Peki sormaz mısın?
O aşıları yılda 2-3 yılda bir oluyoruz bunda ise doz doz her ay abonelik gibi aşı oluyoruz.
Bir aşı beni en az 6 ay korumalı.
Nedeninş bilemem ama belki şundan olabilir sen aynı şeyden 2 tane giyersen mesela seni üşümekten vs korur. Belki bunun da mantığı odur ama yapabilecek bir şey yok yani. Tek alternatif olmak. Başka alternatif önerin varsa aşı olmasaydım denerdim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nedeninş bilemem ama belki şundan olabilir sen aynı şeyden 2 tane giyersen mesela seni üşümekten vs korur. Belki bunun da mantığı odur ama yapabilecek bir şey yok yani. Tek alternatif olmak. Başka alternatif önerin varsa aşı olmasaydım denerdim.
Yani eğer koruyorsa bence her ay olmamalıyız belli periyotları olmalı maksimum mesela 1 yılda 2 doz olmalıyız.
Sen kaç aşı gördün ayda bir yaptırılan?
Garibime giden o işte.
Her ay olmamız.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yani eğer koruyorsa bence her ay olmamalıyız belli periyotları olmalı maksimum mesela 1 yılda 2 doz olmalıyız.
Sen kaç aşı gördün ayda bir yaptırılan?
Garibime giden o işte.
Her ay olmamız.
Hiç sorgulamadım açıkçası. Ama doğru sözde belirli uzun periyotlar arasında olan aşılar neden 2 haftaya indirildi olmakta anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,121
Üyeler
160,952
Son üye
erner
Top Bottom