✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Gelecek cevaplarda sadece "ucuz olduğu için" diyecekler, o yüzden bence gerek yok.neden amd yok mu
Gelecek cevaplarda sadece "ucuz olduğu için" diyecekler, o yüzden bence gerek yok.neden amd yok mu
benim çok daha fazla cevabım varGelecek cevaplarda sadece "ucuz olduğu için" diyecekler, o yüzden bence gerek yok.
Knk senin sistemdeki 2060da bozulmamış miydi ? Neden ondan bahsetmiyosun da sadece 6500xt den bahsediyosun? 6500xt de yaşadığın wattman pcdeki başka bir sorundan çok büyük ihtimalleen kralını tattım ve hala tadıyorum ondan sistemı satmaya karar verdım hayatım yeterınce stresli pc daha da bu çıtayı yükseltiyır
Gel sarılakneden amd yok mu
Ben dahil herkes AMD videosunu bekliyor galiba .AMD olduğu zaman uçarak gireceğim discordaArkadaşlar selamlar. Instagram sayfamızda da sizlere duyurduğumuz üzere yeni bir etkinlik düzenliyoruz. Bu etkinlikte sizler, neden Nvidia ekran kartlarını tercih ettiğinizi bizlere kısaca anlatıyorsunuz. Bu etkinlik Discord sunucumuz üzerinden gerçekleşecektir ve kamera zorunluluğu vardır. Ayrıca seçilen arkadaşlar da Youtube kanalımızda yayınlanacak olan videoda yer alacaktır. Etkinlik 17.09.2022 tarihinde saat 19:00'da başlıyor.
Alıntıyı görüntüle
Aşağıdaki sunucumuzda "Neden NVIDIA" isimli sunucumuz bekleme odamızdır. Şartları karşılayan arkadaşları bekliyoruz.
Join the Donanım Arşivi Discord Server!
Türkiye'nin en önde gelen donanım platformu olan Donanım Arşivi 'nin Resmi discord sunucusudur. | 11455 membersdiscord.com
AMD den kurtalmak için Nvidia alan, aldığı Nvidia kart yanan bahtsız adam gibi adamen kralını tattım ve hala tadıyorum ondan sistemı satmaya karar verdım hayatım yeterınce stresli pc daha da bu çıtayı yükseltiyır
Aynı fpsyi 2 katı fiyatına yüksek TDP ve ısı değerleriyle alınca benim hallerGelecek cevaplarda sadece "ucuz olduğu için" diyecekler, o yüzden bence gerek yok.
Ekran kartından dolayı hata yedikten sonra gelen pişmanlıkAynı fpsyi 2 katı fiyatına yüksek TDP ve ısı değerleriyle alınca benim haller