Neler Yeni

Neden Rampage Direksiyon Setleri Tercih Edilmiyor

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ege kırımlı
Merhaba arkadaşlar ben bu aralar çok direksiyon seti almak istiyorum tabi bütçem kısıtlı basktım rampage ucuza satıyo araştırdım kimse alınmaz diyor ama 1 yada 2 yıllık bilgilerdi herkes force feed back yok diyor ben bilmiyorum bu o kadar önemlimi driver yok diyorlar belki 1 yıl aradan düzeltmişlerdir şuan rampage direksiyonu olanlar kendi görüşlerini yazabilirmi yada bu konuda çok bilgili kimseler şimdiden teşekkürler saygılar.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
kalitesiz bir marka olduğunu düşünüyorum.

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Merhaba arkadaşlar ben bu aralar çok direksiyon seti almak istiyorum tabi bütçem kısıtlı basktım rampage ucuza satıyo araştırdım kimse alınmaz diyor ama 1 yada 2 yıllık bilgilerdi herkes force feed back yok diyor ben bilmiyorum bu o kadar önemlimi driver yok diyorlar belki 1 yıl aradan düzeltmişlerdir şuan rampage direksiyonu olanlar kendi görüşlerini yazabilirmi yada bu konuda çok bilgili kimseler şimdiden teşekkürler saygılar.
Rampagein ucuz direksiyondan çok kalitesiz İnternet kafeleri abiyle bir direksiyon mevzusu döndü aramızda logitech g29 vardı neden bu pahalı demiştim kaliteli diyer markalardan demişti ama 1 kere rampage in force v995 denedim aynı kalite vardı yani

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Yağız Çelik
rampage direksiyonun olmasına gerek yok . Şuan sen en kaliteli tofaş arabayla orta sınıf mercedes arabayı karşılaştırınca hangisi cazip geliyor ? Buda aynı olay . malzeme kalitesi kötü , fbb yok , çoğu modelde direksiyon kendini geri toplayamıyor , pedallar dandik

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Kronik sorunlu diye okumuştum çoğu yerde. Bazen manevraları geç algılaması vs. gibi sorunları olduğundan çokça bahsediyor herkes.

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
kötü kalite düşük cogu oyun desteklemiyor ayarlamak zor olabilir sana direksiyon hissini asla vermez verdiğin parayı çöpe atmakla aynı şey

Top Bottom