Neden Sevilmiyorum?

evet dostum yok kardesim olarak sayacagim birisi yok
Valla he kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bi 2-3 ay geçti sonra benim en yakın arkadaşım sandığım benim eski kız arkadaşımla konuşmaya başlamış şimdi de gözüme soka soka anlatıyor. "Banane ne yaparsanız yapın." diyorum çocuk bir şeyler uyduruyor. İlk tanıştığım seneler böyle değildi bu çocuk... Bir kız için niye küçük düşürürsün ki? :D

Düşüncelerinde ve davranışlarında(yaşantı) neleri değiştirdin özelden yazar mısın? Merak ettim nasıl bir etki yaptım acaba. Gerçekten birine faydam dokunduysa ne mutlu?
o konuşmayı benlede yapsana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla he kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra bi 2-3 ay geçti sonra benim en yakın arkadaşım sandığım benim eski kız arkadaşımla konuşmaya başlamış şimdi de gözüme soka soka anlatıyor. "Banane ne yaparsanız yapın." diyorum çocuk bir şeyler uyduruyor. İlk tanıştığım seneler böyle değildi bu çocuk... Bir kız için niye küçük düşürürsün ki? :D
mustafa diye bir arkadaşım vardı yakın arkadaşım sayılacak kadar baya iyi bir arkadaşımdı eski sevgilimle çıkmaya başlamış ve gözüme soka soka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam videoyu izledim adam seçicilikten bahsediyor evet seçici biri olduğumun farkına vardım sınıfımda arkadaş olacağım çoğu kişi var ama hepsinin kötü bir yanı var biri küfürlü konuşuyor biri kavgacı bir tip öyle kişilerle arkadaş olacağıma yalnız kalırım daha iyi, doğru kişiyi bulamıyorum maalesef.

Son düzenleme:
Çok ekstrem şeyler beklememeni söyleyerek bir sohbet edelim. Müsait olduğunda yaz.
bir ara sobhet etmiştik hatırladın mı beni? tavuk için yardım etmiştim sana, müsait konusuna gelirsek bugün 17.00 gibi müsait olabilirim.

Geri