Bende hdd var ve bende bile o kadar zor sürüyor kesinlikle normal değilTest sonucunu açtım benim masaüstünü görmem 30 saniye sürüyor ? Normal midir?
Normal değil sata ssd ile 10 saniyede falan açılıyorTest sonucunu açtım benim masaüstünü görmem 30 saniye sürüyor ? Normal midir?
Yukarıda attığınız test SSD nin sağlığına bakmaz hızını ölçerTestte sıkıntı görünmüyor ama dimi ?
Aga konuyla alakalı benimde sorum olacak, bende bios süresi 13.3 saniye ve sistem 25 saniye civarında açılıyor, sanırım bios süresinden dolayı böyle ve bios hiç güncellemedim ben güncellersem düzelir mi?BİOS güncelledin mi?
Açılışa BİOS güncel olması etki eder, bir kere B450 anakart ile başıma gelmişti BİOS güncelledim Chipset güncelledim ama hala bir değişim yoktu BİOS pili söküp taktığımda düzeldi. Genelde yavaş açılma bu 3 neden ile alakalı olur.Aga konuyla alakalı benimde sorum olacak, bende bios süresi 13.3 saniye ve sistem 25 saniye civarında açılıyor, sanırım bios süresinden dolayı böyle ve bios hiç güncellemedim ben güncellersem düzelir mi?