Neden Xbox Neden Playsatation ?

xbox ta hangi oyunları oynuyorsun ? kütüphanenin resmini atarmısın müsait olduğunda merak ettim
Kütüphanem fotoğrafa sığmıyor çünkü kütüphaneye Game Pass ekli. 334 oyun var. Kendi aldığım AC Valhalla ve CoD Cold War var. Game Pass'ten 5-10 tane oyun bitirdim ve bitirmeye devam ediyorum şu an. Gears 5 en çok beğendiğim oldu.

Kütüphanem fotoğrafa sığmıyor çünkü kütüphaneye Game Pass ekli. 334 oyun var. Kendi aldığım AC Valhalla ve CoD Cold War var. Game Pass'ten 5-10 tane oyun bitirdim ve bitirmeye devam ediyorum şu an. Gears 5 en çok beğendiğim oldu.
mesela twitch twitter uygulamaları var mı mesela sıkıldım oynamaktan gidip video izleyip devam edebiliyor muyum ve 1 senelik gamepass ultimate kaç tl ?

ekleme : xbox live ne ?

mesela twitch twitter uygulamaları var mı mesela sıkıldım oynamaktan gidip video izleyip devam edebiliyor muyum ve 1 senelik gamepass ultimate kaç TL ?
1 senelik kaldırıldı.
İlk ay 5,90 sonraki aylar 44 TL. Buna EA Play, Live Gold ve 332 oyunlu Game Pass dahil.
Twitch var, Twitter'a bakmadım. Quick Resume'u destekleyen oyunlarda yapabilirsiniz.

1 senelik kaldırıldı.
İlk ay 5,90 sonraki aylar 44 TL. Buna EA Play, Live Gold ve 332 oyunlu Game Pass dahil.
Twitch var, Twitter'a bakmadım. Quick Resume'u destekleyen oyunlarda yapabilirsiniz.
teşekkür ederim yardımlarınız için

Selamlar Xbox almayı düşünüyorum yaza neden derseniz (xbox series)
bu EXBAOX kardeş Geympes 2013 diye bir şeyi var için 150 tane oyun ayda 30 lira yıllık paketi 180tl ea play ve xbox live gold dahil.
bir sürü yeni nesil exculisive dolu gamepass de bile 400 liralık exculisivler var garibanım oyuna 700 lira veremem

Playstation 5 bu yaza değil diğer senenin bu zamanlarından 3 ay önce gelicek amerikadan ikisinin fiyatı ayno
ea play var tek birde ps plus mı ne var ayda 3 oyun veriyor oyunları 700lira ama şu anda oyun bile çıkmadı exculisive

Hangisi alsam birisi önemli bir sınav senesinde birisi yazın başında 4 ay taksitle
reis paran yok kime sorsan git xbox al der bir de (hiç ps veya xbox kullanmadım) yani microsoft ile ps markalarının hizmetini bir tutamam ama gamepassden ve paran olmadığından oyuna xbox al

reis paran yok kime sorsan git xbox al der bir de (hiç ps veya xbox kullanmadım) yani microsoft ile ps markalarının hizmetini bir tutamam ama gamepassden ve paran olmadığından oyuna xbox al
ben daha önce ps2 ve ps3 kullandım o zamanlar o grafikler gözümüze 4k geliyordu exculisivler aşırı güzeldi ama bi şimdi baskana bi fiyatlara xbox daha mantıklı bir sıkıntı çıkmazsa xbox alacağım series s daha makul onu alırım

Geri