Eski model hp asus vb laptoplarda vardı bu tuş. Şuanda hepsiburada da yeni modellerine baktığım zaman hiçbirinde bu tuş yok.Yaptığın genelleme saçma. Her modelde olacak diye bir şey yok, olmayacak diye bir şey de yok.
Birtek monsterlarda, applede ve bazı casper nirvana modellerinde bulabildim. Başka nedense yok bir sebebi vardır illaki hiçbirinde olmamasi tesadüf değildir.Monster laptop bende var
Benim Asus laptop var yurtdışından geldiği için < > ve + - yokNeden şuanda satılan Hp, Asus, Lenovo, Dell, Acer gibi markaların yeni model laptoplarında >< tuşu yok? Özel bir sebebi var mı?
Benim Programlama(c++ , c# , java , python) derslerim için en lazım olan işaretler. Bunun için ekstra klavye aldımBenim Asus laptop var yurtdışından geldiği için < > ve + - yok
Nerden aldınbenim laptop geçen gün aldım var <><><><><><><><><
Hocam var ama değişiklik gösterebiliyor mesela benim klavyemde alt+esc ve alt+1 tuşları ile yapıyorsunNeden şuanda hepsiburadada satılan Hp, Asus, Lenovo, Dell, Acer gibi markaların yeni model laptoplarında >< tuşu yok? Özel bir sebebi var mı?
Evet ama önceden 2 laptoptan birinde bu tuş vardı şuanda internette(hepsiburada'da) satılan çoğu markanın ürünlerinde bu tuş yokHocam var ama değişiklik gösterebiliyor mesela benim klavyemde alt+esc ve alt+1 tuşları ile yapıyorsun
Msi klavyelerde de var.Neden şuanda hepsiburadada satılan Hp, Asus, Lenovo, Dell, Acer gibi markaların yeni model laptoplarında >< tuşu yok? Özel bir sebebi var mı?