Neler Yeni

Neden yeni laptoplarda >< tuşu yok?

Avolay

80+ Gold
Monster laptop bende var

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Yaptığın genelleme saçma. Her modelde olacak diye bir şey yok, olmayacak diye bir şey de yok.

Flamesa

80+ Silver
Yaptığın genelleme saçma. Her modelde olacak diye bir şey yok, olmayacak diye bir şey de yok.
Eski model hp asus vb laptoplarda vardı bu tuş. Şuanda hepsiburada da yeni modellerine baktığım zaman hiçbirinde bu tuş yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster laptop bende var
Birtek monsterlarda, applede ve bazı casper nirvana modellerinde bulabildim. Başka nedense yok bir sebebi vardır illaki hiçbirinde olmamasi tesadüf değildir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay Gençdoğan
Neden şuanda satılan Hp, Asus, Lenovo, Dell, Acer gibi markaların yeni model laptoplarında >< tuşu yok? Özel bir sebebi var mı?
Benim Asus laptop var yurtdışından geldiği için < > ve + - yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim Asus laptop var yurtdışından geldiği için < > ve + - yok :D
Benim Programlama(c++ , c# , java , python) derslerim için en lazım olan işaretler. Bunun için ekstra klavye aldım

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
benim laptop geçen gün aldım var <><><><><><><><><

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Her laptopta vardır o tuș sadece görünür değildir. Benim tablet pcde de gözükmüyordu ya shift tușuyla ya da altgr tușuylaydı tam hatirlamiyorum sol alt tarafta tusun altinda kucuk resmi bulunur bunlara birlikte basarsan <> yapar

Kimera

80+ Bronze
Alt + Ctrl + é
= <
Alt + Ctrl + 1
= >

Klavyende yazmasa bile bu kombinasyonlar ile yapabilirsin.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Neden şuanda hepsiburadada satılan Hp, Asus, Lenovo, Dell, Acer gibi markaların yeni model laptoplarında >< tuşu yok? Özel bir sebebi var mı?
Hocam var ama değişiklik gösterebiliyor mesela benim klavyemde alt+esc ve alt+1 tuşları ile yapıyorsun

Flamesa

80+ Silver
Hocam var ama değişiklik gösterebiliyor mesela benim klavyemde alt+esc ve alt+1 tuşları ile yapıyorsun
Evet ama önceden 2 laptoptan birinde bu tuş vardı şuanda internette(hepsiburada'da) satılan çoğu markanın ürünlerinde bu tuş yok

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Neden şuanda hepsiburadada satılan Hp, Asus, Lenovo, Dell, Acer gibi markaların yeni model laptoplarında >< tuşu yok? Özel bir sebebi var mı?
Msi klavyelerde de var.

Top Bottom