Arkadaşlar mesela böyle yeni sistemin yorumladır vb. Yerlerde şöyle yazan insanları görüyorum. "fırsatçılar yüzünden yine alamadım" gibi neyin fırsatçılığı bu bunu anlamadım örneğin gg5 çıktığında buna "fırsatçılık" yapan olcakmı anlamadım ucuza falanmı alrıyorlae
Hayır, onlar da seninle aynı fiyattan alıyor ama al-sat yapıyorlar. Örneğin DA bir sistem çıkarıyor 7.000 TL’ye. Aynı gün Sahibinden’e 10.000 TL’den satışa koyuyorlar. İhtiyacı olan insanlar da bunlar yüzünden kendilerine stok kalmadığından isyan ediyor.
Hayır, onlar da seninle aynı fiyattan alıyor ama al-sat yapıyorlar. Örneğin DA bir sistem çıkarıyor 7.000 TL’ye. Aynı gün Sahibinden’e 10.000 TL’den satışa koyuyorlar. İhtiyacı olan insanlar da bunlar yüzünden kendilerine stok kalmadığından isyan ediyor.
Ben inanmıyorum sadece duygu sömürüsünden ibaret olduğunu düşünüyorum. Ben her çıkan sistemden 1er 2 şer tane alabiliyorsam herkes alabilir arkadaşlar. Sanırım piyasa bu haldeyken çip krizi varken kur başını almış giderken armut pişsin ağzıma düşsün diye bekliyorlar.
Ben inanmıyorum sadece duygu sömürüsünden ibaret olduğunu düşünüyorum. Ben her çıkan sistemden 1er 2 şer tane alabiliyorsam herkes alabilir arkadaşlar. Sanırım piyasa bu haldeyken çip krizi varken kur başını almış giderken armut pişsin ağzıma düşsün diye bekliyorlar.
Sende sistemin çıkacağı anda oturup almaya çalışırsan çok rahat alabilirsin. Sözde adı olan "fırsatçılar" da senin gibi oturup bilgisayar başında alıyor. Kimse değirmen altından su yürütmüyor.
Adamın parası var alıyor dostum. Aynı şeyi bende yapıyorum. Sistemi alıyorum üzerine kar ekleyip satıyorum.
Bir sistemden 500 lira kazansam Allah bereket versin deyip geçiyorum. Kampanyalı sistemi almak bi yarış. Ben paramı tabii ki değerlendireceğim. Fırsatçılar diye ağlayan arkadaşlara, sebepsiz 500 lira versen havada 3 takla atarlar. Biz emeğimizle kazanıyoruz.
Sende sistemin çıkacağı anda oturup almaya çalışırsan çok rahat alabilirsin. Sözde adı olan "fırsatçılar" da senin gibi oturup bilgisayar başında alıyor. Kimse değirmen altından su yürütmüyor.
Hocam fırsatçılarda senin benim gibi insanlar.Bu satın alma yerinin 2-3 taktiği var sadece onları yaparak daha hızlı alıyorlar ve hızlı bir bilgisayar lazım.Benim bildiğim kart bilgilerini not defterine kaydedip kopyalayıp telefonun mesaj kısmını hazırda bekletip öyle alıyorlar.