Neler Yeni

Nedir Bu Stoklu pc de yapılan fırsatçılık ?

Microsoft

80+ Bronze
Adamın parası var alıyor dostum. Aynı şeyi bende yapıyorum. Sistemi alıyorum üzerine kar ekleyip satıyorum.

Bir sistemden 500 lira kazansam Allah bereket versin deyip geçiyorum. Kampanyalı sistemi almak bi yarış. Ben paramı tabii ki değerlendireceğim. Fırsatçılar diye ağlayan arkadaşlara, sebepsiz 500 lira versen havada 3 takla atarlar. Biz emeğimizle kazanıyoruz.

Duyar kasmaya sebep aramasınlar.
Duyar kasmak için yapmadım
Screenshot_2021-12-11-09-29-37-14_7a4090f09f6554852d748ee9fd6f40d3.jpg

Bu gibi yorumları görünce bu insanların kötü bir şey yaptıklarını sanmıştım. İndirimden alıp oahalıya satmakmış sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fırsatçılarda senin benim gibi insanlar.Bu satın alma yerinin 2-3 taktiği var sadece onları yaparak daha hızlı alıyorlar ve hızlı bir bilgisayar lazım.Benim bildiğim kart bilgilerini not defterine kaydedip kopyalayıp telefonun mesaj kısmını hazırda bekletip öyle alıyorlar.
Yada direk kaydedilmiş bir kart ve ev adresi ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Duyar kasmak için yapmadım Alıntıyı görüntüle
Bu gibi yorumları görünce bu insanların kötü bir şey yaptıklarını sanmıştım. İndirimden alıp oahalıya satmakmış sadece.
Pahalıya satmak değil. İndirimden alıp normal fiyatına satıyoruz. Parçaların kendisi pahalı. O sistemden bende 2 tane aldım. Tam 4 dakika stokta kaldı kimse kusura bakmasın almak isteyen biri çok kolay alabilirdi.

Microsoft

80+ Bronze

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Adamın parası var alıyor dostum. Aynı şeyi bende yapıyorum. Sistemi alıyorum üzerine kar ekleyip satıyorum.

Bir sistemden 500 lira kazansam Allah bereket versin deyip geçiyorum. Kampanyalı sistemi almak bi yarış. Ben paramı tabii ki değerlendireceğim. Fırsatçılar diye ağlayan arkadaşlara, sebepsiz 500 lira versen havada 3 takla atarlar. Biz emeğimizle kazanıyoruz.

Duyar kasmaya sebep aramasınlar.

Ben sistem çıkıyor diye 3 saat ekrana bakayım. Biride şans eseri gördüde alamadı diye. beni günah keçisi ilan etsin :)
Aynen öyle hocam. Ben V.O.K Frıday sistemini tam 3 hafta bekledim çıksın diye :)

Evet. Normal fiyat pardon. Gülmenize gerek yokdu ama : )
Ben resimdeki yoruma güldüm size değil :)

Microsoft

80+ Bronze
Peki bu sepete f5 atma olayı ne arkadaşlar anlatıyor ben bi bütün gece f5 atip sistem almisdim falan o iş nasil oluyir

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Duyar kasmak için yapmadım Alıntıyı görüntüle
Zaten senin için demedim. Genelden bahsediyorum. Dostum cebinde 10000 lira kk yada paran varsa. Bu para boşta bekliyorsa bu şekilde ufak tefek ticaretle büyütebilirsin.

Bunun adı ticaret aslında. Bu alamayan arkadaşlar bizi 🤣 kafir, münafık, kul hakkı yiyen, tacizci, kötü madde kullanıcısı gibi anlatsada gerçek bu 😅🤣🤣

Microsoft

80+ Bronze
Zaten senin için demedim. Genelden bahsediyorum. Dostum cebinde 10000 lira kk yada paran varsa. Bu para boşta bekliyorsa bu şekilde ufak tefek ticaretle büyütebilirsin.

Bunun adı ticaret aslında. Bu alamayan arkadaşlar bizi 🤣 kafir, münafık, kul hakkı yiyen, taciz, kötü madde kullanıcısı gibi anlatsada gerçek bu 😅🤣🤣
Kötü madde kullanıcısında patladım evet komikmiş. Peki stoklar genelde ne hızda tükenir tabii ki kahin değilsinizde deneyiminiz var anladığım kadarıyla. Gg5 pchn nın sistemi mesela ne hızda tükenir veya gg4 ne hızda tükendi

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Karaborsacı diyoruz biz onlara. Bunların babaları da stadyum önlerinde piyasadan topladığı maç biletlerini satardı. Vergi falan da vermez bunlar. Dükkan da tutmaz. Sorsan tüccarım der.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kötü madde kullanıcısında patladım evet komikmiş. Peki stoklar genelde ne hızda tükenir tabii ki kahin değilsinizde deneyiminiz var anladığım kadarıyla. Gg5 pchn nın sistemi mesela ne hızda tükenir veya gg4 ne hızda tükendi
Fiyatına bağlı. Bazen firmalar ucuz diye ortalığı yangın yerine çeviriyor, ama aslında sistem bizim için ucuz olmuyor. O zaman zaten yüklenmiyoruz.

Gerçekten ucuzsa 🤣 klavyeden ateş bile çıkartırız :)

Tamamen fiyatla alakalı.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Karaborsacı diyoruz biz onlara. Bunların babaları da stadyum önlerinde piyasadan topladığı maç biletlerini satardı. Vergi falan da vermez bunlar. Dükkan da tutmaz. Sorsan tüccarım der.
Hadi diğer tüm saçmalıkları göz ardı edelim de dükkan neden tutalım :D Ayrıca biz sistemi alırken vergiden muaf mı alıyoruz ne alaka?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aha bak geldi bi tane daha 🤣

Microsoft

80+ Bronze
Fiyatına bağlı. Bazen firmalar ucuz diye ortalığı yangın yerine çeviriyor, ama aslında sistem bizim için ucuz olmuyor. O zaman zaten yüklenmiyoruz.

Gerçekten ucuzsa 🤣 klavyeden ateş bile çıkartırız :)

Tamamen fiyatla alakalı.
6k-7k mesela...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,257
Üyeler
166,905
Son üye
kyraq
Top Bottom