Neler Yeni

Nedir Bu Stoklu pc de yapılan fırsatçılık ?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Kötü madde kullanıcısında patladım evet komikmiş. Peki stoklar genelde ne hızda tükenir tabii ki kahin değilsinizde deneyiminiz var anladığım kadarıyla. Gg5 pchn nın sistemi mesela ne hızda tükenir veya gg4 ne hızda tükendi
Maks 10 dakika dayanır, benim tahminim ise 3 dakikaya biter 😀

Microsoft

80+ Bronze

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Maaşının 5 te 1 vergi. Sen hangi holding patronundan zenginsin ? Bu senelerin geri gelecekmi ? Bu kaderi bu hayat zorluğunu senmi seçtin ?
En azından vicdanım rahat. Sokakta afla çıkmış çok mahkum var. Sicilim onlardan temiz olduğu için de vicdanım rahat. Yıllarca yanlışı yanlışla düzeltmek isteyenler olduğu için bu haldeyiz. Yanlışları örtmeye çalışanlar olduğu için bu haldeyiz. "Adam çalıyor ama çalışıyor" dendiği için, "sanki başkası gelse çalmayacak mı?" dendiği için bu haldeyiz. Ben bunun bir parçası olursam vicdanım rahat etmez. Parasını veririm(vergi), vicdanım rahat olur.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En azından vicdanım rahat. Sokakta afla çıkmış çok mahkum var. Sicilim onlardan temiz olduğu için de vicdanım rahat. Yıllarca yanlışı yanlışla düzeltmek isteyenler olduğu için bu haldeyiz. Yanlışları örtmeye çalışanlar olduğu için bu haldeyiz. "Adam çalıyor ama çalışıyor" dendiği için, "sanki başkası gelse çalmayacak mı?" dendiği için bu haldeyiz. Ben bunun bir parçası olursam vicdanım rahat etmez. Parasını veririm(vergi), vicdanım rahat olur.
Sokağa salınmış suçluyla bunun bi alakası yok. Sen olaya en saçma yerden bakıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

250stok olcakmis
Hangi sitenin sistemi bu ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sokağa salınmış suçluyla bunun bi alakası yok. Sen olaya en saçma yerden bakıyorsun.
Yanlışı yanlışla örtmüyor muyuz?

Şirketlerin vergileri siliniyor, biz de vergi kaçırabiliriz.
Fabrika bacalarından duman çıkıyor, biz de dizel arabanın partikül filtresini söküp insanları zehirleyebiliriz.
İnsanlar suç içleyip cezasız kalıyor, biz de işleyebiliriz.

Bunlar insanların en çok arkasına sığındığı yanlışlar. Hangisinin yapıldığının benim için bir önemi yok. Hepsi aynı. Hepsi aynı seviyede değil ama hepsi aynı.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Peki bu duyduğum "sepet e ef5 atma" olayı ne
f5 sayfa yeniliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fabrika bacalarından duman çıkıyor, biz de dizel arabanın partikül filtresini söküp insanları zehirleyebiliriz.

Bunlar insanların en çok arkasına sığındığı yanlışlar. Hangisinin yapıldığının benim için bir önemi yok. Hepsi aynı. Hepsi aynı seviyede değil ama hepsi aynı.
Yorumun alnı olsa öperdim

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum. İnşallah umduğun gibi bi ülke olurda biz utanırız. Şimdilik ben kendi yolumdan gideyim. Sen doğruları yap. Ben 20 yıldır doğru bi hayata kavuşamadım. Sen kavuşursun.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Arkadaşlar mesela böyle yeni sistemin yorumladır vb. Yerlerde şöyle yazan insanları görüyorum. "fırsatçılar yüzünden yine alamadım" gibi neyin fırsatçılığı bu bunu anlamadım örneğin gg5 çıktığında buna "fırsatçılık" yapan olcakmı anlamadım ucuza falanmı alrıyorlae
Herkes 1 tane aldığı sürece ne stokçuluk nede kul hakkı oluyor. Adam 1 tane aldığı pc ye istediğini yapar. Ama burada da denk geldim adam 3 tane almış 2 kişinin hakkı gitmiş öyle düşün.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ama yinede sen 🤣 vergi kaçıran şirketlerde, köle gibi çalış. Mesela masa başında oturup, kalfaların her işi yapmasını izleyip. Üzerine birde ulan bunlara bu kadar para mı verilir diye düşünen eczacılar gibi.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum. İnşallah umduğun gibi bi ülke olurda biz utanırız. Şimdilik ben kendi yolumdan gideyim. Sen doğruları yap. Ben 20 yıldır doğru bi hayata kavuşamadım. Sen kavuşursun.
Ben 31 yaşındayım. Ülkenin şu anda düzgün olduğunu savunmuyorum. Ben üniversitede okurken, çalışıp araba alabildim. Yıl 2009. Ülke o günlerden bu günlere yukarıda yazdığım şekilde geldi. Bak o kısmı alıntılayayım.
Yıllarca yanlışı yanlışla düzeltmek isteyenler olduğu için bu haldeyiz. Yanlışları örtmeye çalışanlar olduğu için bu haldeyiz. "Adam çalıyor ama çalışıyor" dendiği için, "sanki başkası gelse çalmayacak mı?" dendiği için bu haldeyiz. Ben bunun bir parçası olursam vicdanım rahat etmez.
Yani ülkede bir şeyler değiştirmeye kendimizden başlamamız lazım. Herkes yanlış yola giderse her şey daha beter olur.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkes 1 tane aldığı sürece ne stokçuluk nede kul hakkı oluyor. Adam 1 tane aldığı pc ye istediğini yapar. Ama burada da denk geldim adam 3 tane almış 2 kişinin hakkı gitmiş öyle düşün.
Kardeş 10 tanede alsa parasıyla alıyor adam. Hak felan yok ortada. Parası olan ,eli hızlı olan, kafası ticarete çalışan kişiler, senin acaba alınır mı dediğin sürede alıp geçiyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ama yinede sen 🤣 vergi kaçıran şirketlerde, köle gibi çalış. Mesela masa başında oturup, kalfaların her işi yapmasını izleyip. Üzerine birde ulan bunlara bu kadar para mı verilir diye düşünen eczacılar gibi.
Sen de vergi kaçırmaya devam et. Kaçıra kaçıra düzeltiriz ekonomiyi (y)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Kardeş 10 tanede alsa parasıyla alıyor adam. Hak felan yok ortada. Parası olan ,eli hızlı olan, kafası ticarete çalışan kişiler, senin acaba alınır mı dediğin sürede alıp geçiyor.
Boşuna cümleyi uzatma parası olan insanların istediği herşeyi istediği kadar alır de geç. Burda herkeste para var adam 1dk geç geldiği için pc mi alamayacak cidden. Pc her evin ihtiyacı herkes alabilmeli.

Top Bottom