Neler Yeni

Nedir Bu Stoklu pc de yapılan fırsatçılık ?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Peki bunu engelleyebilecek bir çözümün var mı?
Adam farklı epostalardan alıyor 1 tane alabildiğinden bir epostadan.
Elinde imkan varsa buyur düzelt ama bu kadar insanı denetleyemezsin.
Yok bir çözümüm. Tartışarak bir ses oluyorum. Hatta yöneticiye de söyleyeyim. Sayın @Abdullah Hacıgül alın teri ile para kazanmak ne kadar zordur sen de çok iyi bilirsin. Çok güzel sistemler yapıyorsun fakat bu sistemlerin çoğu o fiyattan son kullanıcıya ulaşmıyor. Forumun karaborsacıdan geçilmiyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yok bir çözümüm. Tartışarak bir ses oluyorum. Hatta yöneticiye de söyleyeyim. Sayın @Abdullah Hacıgül alın teri ile para kazanmak ne kadar zordur sen de çok iyi bilirsin. Çok güzel sistemler yapıyorsun fakat bu sistemlerin çoğu o fiyattan son kullanıcıya ulaşmıyor. Forumun karaborsacıdan geçilmiyor.
Dediğim gibi 1-2 tane alıp satmak suç dğeil hatta istediğin kadar al suç değil ama bana doğru gelmiyor evet ama bunu engelleyecek gücün yok yani 7/24 kamerayla tüm türkiyeyi izlesen bile olmaz.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Dediğim gibi 1-2 tane alıp satmak suç dğeil hatta istediğin kadar al suç değil ama bana doğru gelmiyor evet ama bunu engelleyecek gücün yok yani 7/24 kamerayla tüm türkiyeyi izlesen bile olmaz.
Suç değil zaten. Etik ve ahlaklı bir hareket değil. Para kazanmak öyle bir şey değil. Ticaret de öyle bir şey değil.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Suç değil zaten. Etik ve ahlaklı bir hareket değil. Para kazanmak öyle bir şey değil. Ticaret de öyle bir şey değil.
Vallahi kanka ben de sistem alıcam yaz'a artık inşallah bir raya oturur fiyatlar ve stoklar.

.......

80+ Bronze
Bu işin karaborsayla alakası yok,karaborsa tanımı tamamen farklı bir şey.''Bu karaborsacılar hayatında gerçekten para kazanmamış. Tek gelirleri milletin almak istediği ürünlere çökerek haracını kesmek.'' diye saçma bir tez sunman da saçma.Nadiren olan bir şey zaten.Bunu ''Fırsatçılık'' olarak tanımlarsan daha doğru olabilir ama bu kimseyi ilgilendirmez.Ekmek mi alıyorsun da pc ihtiyacından bahsediyorsun.Bunun hesabını satın alanlara değil devletin başındakilere sor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Bu işin karaborsayla alakası yok,karaborsa tanımı tamamen farklı bir şey.''Bu karaborsacılar hayatında gerçekten para kazanmamış. Tek gelirleri milletin almak istediği ürünlere çökerek haracını kesmek.'' diye saçma bir tez sunman da saçma.Nadiren olan bir şey zaten.Bunu ''Fırsatçılık'' olarak tanımlarsan daha doğru olabilir ama bu kimseyi ilgilendirmez.Ekmek mi alıyorsun da pc ihtiyacından bahsediyorsun.Bunun hesabını satın alanlara değil devletin başındakilere sor.
Bir şeyin stoğu yoksa ve ben sıfır olarak yetkili satıcıdan değil de Ahmet Mehmet’ten alıyorsam onun adı karaborsadır. Hiç de nadir yaşanan bir durum değil. Ha kimsenin ne yaptığı da umrumda değil, delikanlı gibi “ben karaborsacıyım kardeş” desin canımı yesin. Gelmişler burada “kardeşim ticaret, kardeşim ekmek teknesi, kardeşim al-sat, kardeşim serbest piyasa” diye kendilerini aklıyorlar.

.......

80+ Bronze
Bir şeyin stoğu yoksa ve ben sıfır olarak yetkili satıcıdan değil de Ahmet Mehmet’ten alıyorsam onun adı karaborsadır. Hiç de nadir yaşanan bir durum değil. Ha kimsenin ne yaptığı da umrumda değil, delikanlı gibi “ben karaborsacıyım kardeş” desin canımı yesin. Gelmişler burada “kardeşim ticaret, kardeşim ekmek teknesi, kardeşim al-sat, kardeşim serbest piyasa” diye kendilerini aklıyorlar.
Ekmek teknesi değil tabi ki.''Bu karaborsacılar hayatında gerçekten para kazanmamış'' dediğin için yazdım çünkü ben de zamanında yaptığımı söyledim.Kardeşime sistem dizmek için 10-15 bin vereceğime fırsatı değerlendirdim al-sat sayesinde sistemi beleşe getirmiş oldum.He son çıkan ucuz sistemlerde yapmadım çünkü ihtiyacım yoktu.Tabi ki yapıp para kazanabilirdim ama gerek yoktu.Emin ol almak istesem stoğun yarısını alırım deli de para kazanırım.Bunu yapan çok kişi var.Paraya ihtiyacı olmayıp stokların yarısını satın alanları tanıyorum böyle insanlar tabi ki karaktersiz.Benim kastettiğim ihtiyac amaçlı yapmış olan kişiler için.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Neden yasalarda boşluk varsa itiraz etmeye hakkın olmasın? Hayvanlara şiddet konusunda da ciddi yasal sorunlar vardı. Bu cezalar insanlar itiraz ettiği için arttı. Ben hamdolsun çiçek gibi sistemi olan adamım, tuzum kuru. Burada beş para etmez sistemlere dünya para vermek zorunda kalan insanlara üzüldüğümden konuşuyorum. Yediremiyorum kendime. Para kazanmak o kadar kolay bir şey değil. Benim mimarlık ofisim var. Her ay gelir elde edeyim etmeyeyim vergimi, stopajımı ödüyor sigortamı yatırıyorum. Yerim belli dükkanım belli. Bu karaborsacılar hayatında gerçekten para kazanmamış. Tek gelirleri milletin almak istediği ürünlere çökerek haracını kesmek.
Yahu kampanyada sunulan bir ürünü 2-3 tane alıp satıyor diye bunun yasalardaki boşluk ile ne alakası var. Yasak değil suç değil. Herkes aynı anda alabiliyorken şu konuların konuşulması cidden inanılmaz ya :D

Top Bottom