ddy34
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 488
- İsim
- Mert
Hocam çok duyar kastınız ya. İhtiyaç sahibi falan filan. Ne bu ekmek peynir yağ mı bu? Herkes aynı saniyede alıyor. Herkese aynı saniyede çıkıyor. Ben alırken mehmet ahmet alamıyorsa bu mehmetin ahmetin sorunu. Benim alım önceliğim mi varki fırsat kalmıyor vs. diyorsunuz. Bende herkesle aynı anda alıyorum. Ben alıyorken ahmet mehmet alamayıp ağlıyorsa sabaha kadar devam edebilirKardeşim millet tartışmaktan sana cevap verememiş. Sen videoyu falan boşver hangi sitede çıkacak ve saat kaçta çıkacak onu öğren sonra o saate 5 dk 10 dk kala çıkacak siteyi yenilemeye başla kart bilgilerini not defterine yazmayı unutma kopyala yapıştır yapabilmek için al satçı minnak kardeşlermiz 1 tane almak yerine 3-4 tane aldıkları için yetişemeyebilirsin. Eğer itopyada çıkacaksan bazen ilk 30 sn 1 dk sepete eklenemeyebiliyor o yüzden sürekli denemeyi unutma pes etme o bölümde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse size al sat yapma demiyor ki zaten size dedikleri şu 150 stok ihtiyacı olan insanlar için çıkan sistemleri 2 tane 3 tane alıp satıyorsunuz. Sistemi siz al sat yapın diye çıkar mıyor zaten kimse 1 tane alıp satanlara lafımız yok ama 150 kişi alabilecekken 100 tanesini al satçılar alıp sadece 50 tanesini ihiyacı olan insanlar alıyorsa ve sizin vicdanınız rahatsa yapabileceğimiz bir şey yok bu ülkede yeni sistem alabilmek için belkide para biriktiren binlerce kişi vardır belki de neyse ülke ne ki insanı ne olsun aslında bu ülkede olan her şeyi sizler hakediyorsunuz. Bakın mesela 2 tane almış 11 k kara satmaya çalışıyor
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com