Neler Yeni

Nedir Bu Stoklu pc de yapılan fırsatçılık ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Verdiğin örnek hatalı ve mesleğimi ilgilendiriyor o yüzden gocundum. Aynı örneği holdingler üzerinden ver çoluğuna cocuğuna holdingini bırakmış çalışmadan emek vermeden kazananlar için verebilirsin. 5 sene okuyup 1 yıl staj yapıp üstüne Eczane açabilmek için sıraya girenler için verme o örneği. Böyle verecek cevabın olmaz laf sokmaya çalışırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesai kıdem tazminatını arttırmaz. Bilmediğin konularda yorum yapmaman senin için daha hayırlı olacaktır çünkü batıyorsun git gide. Çünkü mesai kıdeme esas bir ücret değildir izinle de düşülebilir. Haftalık çalışma saatini geçmediği sürece para yerine izin ile karşılayabilirsin. Gelelim elden verme sebebimize her verdiğim 100 lira için 100 lira devlete vergi vereceğime . Vereceğim vergiyi de çalışanıma verip memnun ediyordum. Ta ki senin zihniyetinde çalışanlarım olana kadar artık kendimi düşünüp ayın başında tuttuğu nöbetin mesai ücretini öteki ayın başındaki maaşına eklettiriyorum muhasebecime hem çalışanım 1 ay beklemiş oluyor hem daha az ücret almış oluyor. Kazanan devlet , senin zihniyetin değil. Eczacıyım 2 çalışanım da izinli cumartesi günü dükkanımı açtım ve temizlik yapıyorum . İş öğrenmek istersen bu iş temizlikle başlar beklerim, Ankara Sincan Tandoğan Mahallesi 155. Cadde 19-B

Dostum yazdığım mesajda etik ahlaklı ve düzgün çalışan Eczane teknikerlerini ve kalfalarını dahil etmiyorum yanlış anlama . Teşekkürler.

Nitekim bilmediğin şeyler arasında şirket kurulumu da var .Eczane bir şahıs şirketidir ve öyle kafana göre dilediğin gibi ürünleri giderden düşemezsin . LTD şirketler ile karıştırıyorsun. Kalemler bellidir. Bir araba alıp giderden düşmek istersen ve 5 sene içinde satmak istersen zararına satış yapman gerekir ki gelir vergisine o ödediğin vergi düşmesin. Neyse velhasılkelam verdiğin örnek ve örnekler silsilesi başlı başına yanlış. Verdiğin örneklere dikkat etmeni tavsiye ederim . Saygı çerçevesi içinde cevap verseydin şayet laf sokmaya çalışmak yerine , daha sağlıklı ve bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirebilirdik.

Son mesajım spektruma
Konuyu baştan okursan, holdingler ile ilgili düşüncemi ve vergilerdeki saçmalığı artık kaldıramadığımı fazlasıyla anlarsın. Bu arkadaşın ısrarı, vergi verelim ülke kalkınsın şeklinde sürüyor. Bu benim gözümde artık polyanalık.

Sen esnafsın, bende satış temsilcisiyim. Sattığın ürünü, sattığın paraya yerine koyamadığınında farkındayım. Bu durumun etkilerini fazlasıyla yaşadığım için bilgisayar alıp satıyorum. Bu arkadaşta beni vatanını sevmeyen biri olarak işaretliyor.

Senin mesai vergi olayına gelirsek. Bu güne kadar hiçbir işyerimi dava etmedim. Ben hakkımı baştan ararım. Ben işimi yapar geçerim, tazminatımıda alırım. Senden o parayı alıp dava eden adam karaktersizdir. Bu değişmez. İyilikten maraz doğar. Bana daha önce doğdu ve artık kendimi düşünen bi yapıya geçtim. Sanada doğmuş vergiyi verip ücreti hesaba yatırmayı seçmişsin. Bu çok iyimser arkadaşta bi kaç kez haklı halde kaybedince anlayacaktır.

Ha şunuda belirteyim. Bende bu arkadaşın dediklerini düşündüm. Hobim işim olsun dedim. Bi işyeri açayım. Bilgisayar üzerine çalışayım. Kendi işime gideyim dedim.

Devletin nefes aldın vergileri.
Dükkan sahibinin iş yaptığını görünce kiraya abanması.
Dolar kurundan dolayı satılan ürünün geri gelmemesi.

Şurda letgo hesabımı paylaşsam, neden duruyorsun başlasana işe der ama anlatamazsın.

Son düzenleme:

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Konuyu baştan okursan, holdingler ile ilgili düşüncemi ve vergilerdeki saçmalığı artık kaldıramadığımı fazlasıyla anlarsın. Bu arkadaşın ısrarı, vergi verelim ülke kalkınsın şeklinde sürüyor. Bu benim gözümde artık polyanalık.

Sen esnafsın, bende satış temsilcisiyim. Sattığın ürünü, sattığın paraya yerine koyamadığınında farkındayım. Bu durumun etkilerini fazlasıyla yaşadığım için bilgisayar alıp satıyorum. Bu arkadaşta beni vatanını sevmeyen biri olarak işaretliyor.

Senin mesai vergi olayına gelirsek. Bu güne kadar hiçbir işyerimi dava etmedim. Ben hakkımı baştan ararım. Ben işimi yapar geçerim, tazminatımıda alırım. Senden o parayı alıp dava eden adam karaktersizdir. Bu değişmez. İyilikten maraz doğar. Bana daha önce doğdu ve artık kendimi düşünen bi yapıya geçtim. Sanada doğmuş vergiyi verip ücreti hesaba yatırmayı seçmişsin. Bu çok iyimser arkadaşta bi kaç kez haklı halde kaybedince anlayacaktır.

Ha şunuda belirteyim. Bende bu arkadaşın dediklerini düşündüm. Hobim işim olsun dedim. Bi işyeri açayım. Bilgisayar üzerine çalışayım. Kendi işime gideyim dedim.

Devletin nefes aldın vergileri.
Dükkan sahibinin iş yaptığını görünce kiraya abanması.
Dolar kurundan dolayı satılan ürünün geri gelmemesi.

Şurda letgo hesabımı paylaşsam, neden duruyorsun başlasana işe der ama anlatamazsın.
Bu cevabın için teşekkür ederim. Saygı çerçevesinde konuşmuş olursak ortak noktamız fazla olabilir. Saygılar. Hakkımızda hayırlı olsun.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Pahalıya satmak değil. İndirimden alıp normal fiyatına satıyoruz. Parçaların kendisi pahalı. O sistemden bende 2 tane aldım. Tam 4 dakika stokta kaldı kimse kusura bakmasın almak isteyen biri çok kolay alabilirdi.
4 dakka nere stokta kaldiguzel kardeşim,, benim 2 gece bankadan onay kodu geldi , sifreyi girdim itopya iptal etti , stok bitti diye

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
4 dakka nere stokta kaldiguzel kardeşim,, benim 2 gece bankadan onay kodu geldi , sifreyi girdim itopya iptal etti , stok bitti diye
Ben stokta yok yazısını ilk 4. dakikada gördüm.

Microsoft

80+ Bronze

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Hadi diğer tüm saçmalıkları göz ardı edelim de dükkan neden tutalım :D Ayrıca biz sistemi alırken vergiden muaf mı alıyoruz ne alaka?
Aha bak geldi bi tane daha 🤣
“Ticaret” yaptığınızı iddia ediyorsunuz ya, hani gelir verginiz, stopajınız, kiranız? Madem bir sorun yok, maliyeden arkadaşlar bi uğrasınlar isterseniz? Kimin ne yaptığı cidden umrumda değil de, yaptığınız işi “kardeşim serbest piyasa, kardeşim ticaret bu” diyerek kendinizi aklamanıza gülüyorum. Düpedüz karaborsacısınız.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,292
İsim
Diyarhan
Yanlış. Bu ticaret. Burda millet konuşuyor ama, geçen sene 100 k ya aldığı aracı bu sene 250 k edince mutlu oluyor. Geçn sene o almasa belki başkasının hakkıydı o araç ?

Galeriye gidip sıfır arabayı neden alıp satıyosun diyemeyen adamlar burdaki 300 500 liralık kazançlara laf söylüyor.

@Psyduck eczane çalışanı hak hukuk vergi diyor. Ama eczacı istedi diye reçetedeki ilaç yerine muadil olanı veriyor. Neden çünkü ilaç firması eczacıyı besliyor. Bu hak değilmi ?

herkes önce kendi eteğindekine baksın kral.
1 tane araç için ticaret ama 100 adetlik ürünün 10 tanesini almak stokçuluk

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Hocam hızlı olan alır derken örnek verim şimdi gg5 6.5k falan fiyatla çıktı ve stoklar 250 diyelim ben cıktığı gibi videoyu izlemeden link e girsem direk kart bilgilerini yapıştürsam 1dk içinde alabilirmiyim ?
Şöyle diyim öncelikle video çıkar çıkmaz videoyu görmen lazım bildirim gelmesini beklersen alamazsın, sonrasında ise kart bilgilerini hızlı yazman lazım ve adres bilgilerin sitede kayıtlı olmalı. Bu koşullar altında alabilirsin.

Kart bilgisinde bir rakamı yanlış girip düzeltmene kadar stok bittiği için alamadım önceki PCH sistemini…

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ben stokta yok yazısını ilk 4. dakikada gördüm.
Sistem 90 saniye kadar stokta kaldı. Anında sepete ekle diyip kart bilgisi girdim alamadım. İsteyen herkes alırdı lafı tamamen yanlış.

Hızlı bir bilgisayarım olmadığı için telefondan giriyorum belki o yüzden biraz yavaş kalmışımdır ama 4 dakika stokta olsa her türlü alırdım o sistemi.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Düpedüz karaborsacısınız.
Anlıyorum dostum :D

Sistem 90 saniye kadar stokta kaldı. Anında sepete ekle diyip kart bilgisi girdim alamadım. İsteyen herkes alırdı lafı tamamen yanlış.

Hızlı bir bilgisayarım olmadığı için telefondan giriyorum belki o yüzden biraz yavaş kalmışımdır ama 4 dakika stokta olsa her türlü alırdım o sistemi.
Ben 4 dakika stokta var yazısını gördüm. Bu çıkan sistem en hızlı biten sistemlerden biriydi ben bu dahil çoğu çıkan sistemi aldım. İsteyen çok rahat alabiliyor.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ben 4 dakika stokta var yazısını gördüm. Bu çıkan sistem en hızlı biten sistemlerden biriydi ben bu dahil çoğu çıkan sistemi aldım. İsteyen çok rahat alabiliyor.
Siz şanslısınızdır veya ekipmanınız iyidir almışsınızdır onu bilemem ama isteyen herkes alamıyor bu sistemi. Ben alamadım, forumda da almaya çalışıp alamayan onlarca kişi var.

PCH sisteminde de üstte yazdığım gibi kredi kartında bir rakam yanlış girildi onu düzelteceğim diye alamadım. Bu tarz çok ufak hatalar yüzünden bile alamayan onlarca kişi oluyor.

Son düzenleme:
Top Bottom