Neler Yeni

Nedir Bu Stoklu pc de yapılan fırsatçılık ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen de vergi kaçırmaya devam et. Kaçıra kaçıra düzeltiriz ekonomiyi (y)
Banane düzelmesinden, tekrar mı gelicem bu hayata, kaç sene daha birinin arkasını toplayacağım.

Elin afganını, suriyelisini ülkeye doldur. Üzerine para ver. Kendi halkına faydan olmasın. Holdingi akla, emekçiyi ez. Millet evine yiyeceği zor bulsun. Sonrada neymiş ben vergi vermezsem düzelmezmiş. Kardeşim benim maaşımdan 800 lira vergi alıyor adam. Bu kadarla düzelmiuorsa zaten düzelmez . Bende çabalamam.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Banane düzelmesinden, tekrar mı gelicem bu hayata, kaç sene daha birinin arkasını toplayacağım.
İşte senden önceki nesiller de böyle düşündüğü için bu haldeyiz zaten. Sana tavsiyem evlenip çocuk sahibi olma. İyi bir gelecek hazırlamıyorsun. Kendi çocuğun bundan daha kötü bir dünyada yaşayacak. Ona da yazık.

İceWolf

80+ Silver
Kimin ne aldığına, aldığını ne yaptığına karışamayız. Sadece 1 kişiye 1 adet satılırsa asıl stokçu olanlar biraz olsun engellenebilir.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşte senden önceki nesiller de böyle düşündüğü için bu haldeyiz zaten. Sana tavsiyem evlenip çocuk sahibi olma. İyi bir gelecek hazırlamıyorsun. Kendi çocuğun bundan daha kötü bir dünyada yaşayacak. Ona da yazık.
Dostum sen çocuk yapta büyük adam olsun. Hadi bekliyoruz. Sen ülkedeki tek akıllı kendinsin sanıyorsun. Biz bunları hüç düşünmedik hiç sorgulamadık sanıyorsun. Madem bu kadar eminsin kendinden. Çık tepedekinlerede anlat bu hikayelerini. 128 milyar doları sor. Ortadan kaybolan maliye bakanını sor. Burda tatavaya gerek yok. Parası olan ticaret yapıyor kazanıyor. Nokta. Alamayanda beni ilgilendirmiyor.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Hm anladım. Ama herkes stokdan sadece 1 tane satın alamiyormuydu ?
Onu @itopya.com a sormak lazım. Valla 2-3 tane alan onlarca kişi var. Ben de bir sistemde denedim kalan tüm stoğu tek sepete ekleyebiliyordum. Bence sitede o konuda bir önlem yok. Zaten o önlemi alan başka sitelerde stok bariz şekilde daha geç bitiyor.

Microsoft

80+ Bronze

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Dostum sen çocuk yapta büyük adam olsun. Hadi bekliyoruz. Sen ülkedeki tek akıllı kendinsin sanıyorsun. Biz bunları hüç düşünmedik hiç sorgulamadık sanıyorsun. Madem bu kadar eminsin kendinden. Çık tepedekinlerede anlat bu hikayelerini. 128 milyar doları sor. Ortadan kaybolan maliye bakanını sor. Burda tatavaya gerek yok. Parası olan ticaret yapıyor kazanıyor. Nokta. Alamayanda beni ilgilendirmiyor.

Emin ol bu dünyaya bir çocuk getirmem. Özellikle senin bu düşüncelerinin ülkeye yayılmış olduğunu gördükten sonra. Sen de kaçırmaya devam et. Herkes etsin.

Şunu tekrar yazayım da neden bu halde olduğumuzu, neden 128 milyar doları konuştuğumuzu, 128 milyar doları kimin yüzünden konuştuğumuzu umarım bu sefer anlatırsın.

Yanlışları örtmeye çalışanlar olduğu için bu haldeyiz. "Adam çalıyor ama çalışıyor" dendiği için, "sanki başkası gelse çalmayacak mı?" dendiği için bu haldeyiz.

Sen de böyle devam et. Çala çala düzeliriz elbet bir gün. Ülke batınca herhalde 🤔

Parası olan ticaret yapıyor kazanıyor.
Ayrıca ticaret yapan vergisini vermesi gerekiyor. Bu ticaret değil. Bu karaborsa. Sattıklarını belgeledin mi de ticaret olsun? Kazancını kayıt altına aldın mı?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boşuna cümleyi uzatma parası olan insanların istediği herşeyi istediği kadar alır de geç. Burda herkeste para var adam 1dk geç geldiği için pc mi alamayacak cidden. Pc her evin ihtiyacı herkes alabilmeli.
Yanlış. Bu ticaret. Burda millet konuşuyor ama, geçen sene 100 k ya aldığı aracı bu sene 250 k edince mutlu oluyor. Geçn sene o almasa belki başkasının hakkıydı o araç ?

Galeriye gidip sıfır arabayı neden alıp satıyosun diyemeyen adamlar burdaki 300 500 liralık kazançlara laf söylüyor.

@Psyduck eczane çalışanı hak hukuk vergi diyor. Ama eczacı istedi diye reçetedeki ilaç yerine muadil olanı veriyor. Neden çünkü ilaç firması eczacıyı besliyor. Bu hak değilmi ?

herkes önce kendi eteğindekine baksın kral.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
@Psyduck eczane çalışanı hak hukuk vergi diyor. Ama eczacı istedi diye reçetedeki ilaç yerine muadil olanı veriyor. Neden çünkü ilaç firması eczacıyı besliyor. Bu hak değilmi ?

herkes önce kendi eteğindekine baksın kral.
Eczaneler hakkında hiç bir şey bilmediğin çok belli. Eczane çalışanı olarak VERGİ KAÇIRMIYORUM. Vergi tabelamız var. Kanunen ticari işletmeyiz. Çalıştığım eczanede sattımız her ilaç için FİŞ KESİYORUZ. Reçetede hangi ilaç yazıyorsa o ilacı vermekle YÜKÜMLÜYÜZ.

Sen yine kendi yanlışlarını örtmek için başkalarına saldır. Kendi yanlışını başkasının yanlışıyla ört. Bu ülke böyle kalkınacak (y) 💪

Aynen devam 🤌

Senin YAPMADIĞIN şey ise VERGİ VERMEK!

Yaptığın şey de millete saldırmak. Yaptığın yanlışı örtmeye çalışmak. Yine onlar bunu yapıyorsa ben de yaparım demek. Böyle böyle ekonomiyi kurtarıcaz 👌

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Video atıldığı anda almaya çalışsan büyük ihtimalle alamazsın zaten…

5 dakika sonra alman zaten imkansız.
Hocam İtopya bazen part part veriyor Da-V5 öyle olmuştu tam 1 saat 45 dk gibi bir vakit ara ara stoklara girdi 2. partide bende almıştım

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eczaneler hakkında hiç bir şey bilmediğin çok belli. Eczane çalışanı olarak VERGİ KAÇIRMIYORUM. Vergi tabelamız var. Kanunen ticari işletmeyiz. Çalıştığım eczanede sattımız her ilaç için FİŞ KESİYORUZ. Reçetede hangi ilaç yazıyorsa o ilacı vermekle YÜKÜMLÜYÜZ.

Sen yine kendi yanlışlarını örtmek için başkalarına saldır. Kendi yanlışını başkasının yanlışıyla ört. Bu ülke böyle kalkınacak (y) 💪

Aynen devam 🤌

Senin YAPMADIĞIN şey ise VERGİ VERMEK!

Yaptığın şey de millete saldırmak. Yaptığın yanlışı örtmeye çalışmak. Yine onlar bunu yapıyorsa ben de yaparım demek. Böyle böyle ekonomiyi kurtarıcaz 👌
Aslansın kaplansın kardeşim, sen verginin vergisini vermeye devam et. Ben yoruldum çünkü.

Geçmediğim köprü için, geçemeyen aracın parasını taşerona ödemekten.
Doğudaki kaçak elektriği ödemekten.
İzlemediğim trt ye ödemekten.

Bu maddeler devam ederse çok yazmam gerekir. Bundanda yoruldum.

Eczane konusunu iyi bilirim merak etme.

Ben ticaretime bakayım sende işine bak.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Aslansın kaplansın kardeşim, sen verginin vergisini vermeye devam et. Ben yoruldum çünkü.

Geçmediğim köprü için, geçemeyen aracın parasını taşerona ödemekten.
Doğudaki kaçak elektriği ödemekten.
İzlemediğim trt ye ödemekten.

Bu maddeler devam ederse çok yazmam gerekir. Bundanda yoruldum.

Eczane konusunu iyi bilirim merak etme.

Ben ticaretime bakayım sende işine bak.
Bunun sebebini sana 1 kere yazdım, 2 kere alıntıladım. Bu 4. kere önüne koymam olsun.

Yıllarca yanlışı yanlışla düzeltmek isteyenler olduğu için bu haldeyiz. Yanlışları örtmeye çalışanlar olduğu için bu haldeyiz. "Adam çalıyor ama çalışıyor" dendiği için, "sanki başkası gelse çalmayacak mı?" dendiği için bu haldeyiz.

Ben bunun bir parçası olmadığım için vicdanım rahat. KARDEŞİM.

Top Bottom