Neler Yeni

Nedir Bu Stoklu pc de yapılan fırsatçılık ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Önce ülkedeki trilyonluk holdinglerin vergisini silip, asgari ücretliden vergi almaktan vazgeçsinler. Sonra vergiyi konuşalım.
Ooo kendi adaletimi kendim sağlarım diyosun. Yanlışı yanlışla örtmek. Çok ilkel. Takdir ettim. (y)

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ooo kendi adaletimi kendim sağlarım diyosun. Yanlışı yanlışla örtmek. Çok ilkel. Takdir ettim. (y)
Buna adalet sağlamak demiyoruz. Buna hergün değer kaybeden para biriminin en azından adedini arttırmak diyoruz. Senin matematiğin yetermi bilmiyorum ama...

Sistemi 5000 alıyorsun 5500 e satıyorsun.
1 hafta sonra 5500 e kar ettim dediğin sistemi, 7000 e bulamıyorsun. Çünkü ülkende üretim yok. Çünkü telekom gibi elektrik gibi termik santral gibi para getiren heryer özelleştirilip gözden çıkartılıyor.

Dolat ve euro denen 2 para birimine muhtaçsın. Fabrikan yok.

Biz buna gemi yüzdürmek diyoruz. Herkes kendi gemisini yüzdürsün. Kimseye, kimseden beş kuruş fayda yok.

Microsoft

80+ Bronze
Hojam fiyat8na bağlı stok biter demiştinizde 6-7k ne zamanda biter demiştim bende ehe

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Maalesef haklı. İstersen araştırabilirsin "Bu milletin a**** koyacağız." diyen yandaş Cengiz Holdingin sahibi Mehmet Cengizin ne kadar vergisi silinmiş bu zamana kadar. Bu sadece bir örnek.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Maalesef haklı. İstersen araştırabilirsin "Bu milletin a**** koyacağız." diyen yandaş Cengiz Holdingin sahibi Mehmet Cengizin ne kadar vergisi silinmiş bu zamana kadar. Bu sadece bir örnek.
Yanlış yanlışla kapatılmaz. O zaman af çıkıp salınan onca suçlu var, onlara af çıkıyorsa biz de suç işleyelim? Vergi verilmiyor diye vergi vermeyelim? Affedilen ne varsa aynısını bütün dünya toplanıp yapalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne işle uğraşıyorsun dostum.
Eczanede çalışıyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yanlış yanlışla kapatılmaz. O zaman af çıkıp salınan onca suçlu var, onlara af çıkıyorsa biz de suç işleyelim? Vergi verilmiyor diye vergi vermeyelim? Affedilen ne varsa aynısını bütün dünya toplanıp yapalım.
Haklısın fakat hükümet bu şekilde yönettikçe ben neden iyi bir vatandaş olmaya çalışayım?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Haklısın fakat hükümet bu şekilde yönettikçe ben neden iyi bir vatandaş olmaya çalışayım?
Bir şeyleri değiştirmek için. Ülkedeki herkesin, "neden iyi bir vatandaş olayım" dediği senaryonun sonucunu düşünebiliyor musun?

Microsoft

80+ Bronze

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eczanede çalışıyorum.
Maaşının 5 te 1 vergi. Sen hangi holding patronundan zenginsin ? Bu senelerin geri gelecekmi ? Bu kaderi bu hayat zorluğunu senmi seçtin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,575
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo