Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Önce ülkedeki trilyonluk holdinglerin vergisini silip, asgari ücretliden vergi almaktan vazgeçsinler. Sonra vergiyi konuşalım.Vergisi?
Önce ülkedeki trilyonluk holdinglerin vergisini silip, asgari ücretliden vergi almaktan vazgeçsinler. Sonra vergiyi konuşalım.Vergisi?
Ooo kendi adaletimi kendim sağlarım diyosun. Yanlışı yanlışla örtmek. Çok ilkel. Takdir ettim.Önce ülkedeki trilyonluk holdinglerin vergisini silip, asgari ücretliden vergi almaktan vazgeçsinler. Sonra vergiyi konuşalım.
Buna adalet sağlamak demiyoruz. Buna hergün değer kaybeden para biriminin en azından adedini arttırmak diyoruz. Senin matematiğin yetermi bilmiyorum ama...Ooo kendi adaletimi kendim sağlarım diyosun. Yanlışı yanlışla örtmek. Çok ilkel. Takdir ettim.
Kardeşim fiyat performanssa hemen biter.Hojam fiyat8na bağlı stok biter demiştinizde 6-7k ne zamanda biter demiştim bende ehe
Biz buna gemi yüzdürmek diyoruz. Herkes kendi gemisini yüzdürsün. Kimseye, kimseden beş kuruş fayda yok.
Maalesef haklı. İstersen araştırabilirsin "Bu milletin a**** koyacağız." diyen yandaş Cengiz Holdingin sahibi Mehmet Cengizin ne kadar vergisi silinmiş bu zamana kadar. Bu sadece bir örnek.Ooo kendi adaletimi kendim sağlarım diyosun. Yanlışı yanlışla örtmek. Çok ilkel. Takdir ettim.
Ne işle uğraşıyorsun dostum.Sonuç olarak diyorsun ki herkes kaçak iş yapsın. Vergi kaçırarak ülkeyi kalkındırırız
Yanlış yanlışla kapatılmaz. O zaman af çıkıp salınan onca suçlu var, onlara af çıkıyorsa biz de suç işleyelim? Vergi verilmiyor diye vergi vermeyelim? Affedilen ne varsa aynısını bütün dünya toplanıp yapalım.Maalesef haklı. İstersen araştırabilirsin "Bu milletin a**** koyacağız." diyen yandaş Cengiz Holdingin sahibi Mehmet Cengizin ne kadar vergisi silinmiş bu zamana kadar. Bu sadece bir örnek.
Eczanede çalışıyorum.Ne işle uğraşıyorsun dostum.
Haklısın fakat hükümet bu şekilde yönettikçe ben neden iyi bir vatandaş olmaya çalışayım?Yanlış yanlışla kapatılmaz. O zaman af çıkıp salınan onca suçlu var, onlara af çıkıyorsa biz de suç işleyelim? Vergi verilmiyor diye vergi vermeyelim? Affedilen ne varsa aynısını bütün dünya toplanıp yapalım.
Bir şeyleri değiştirmek için. Ülkedeki herkesin, "neden iyi bir vatandaş olayım" dediği senaryonun sonucunu düşünebiliyor musun?Haklısın fakat hükümet bu şekilde yönettikçe ben neden iyi bir vatandaş olmaya çalışayım?
Maaşının 5 te 1 vergi. Sen hangi holding patronundan zenginsin ? Bu senelerin geri gelecekmi ? Bu kaderi bu hayat zorluğunu senmi seçtin ?Yanlış yanlışla kapatılmaz. O zaman af çıkıp salınan onca suçlu var, onlara af çıkıyorsa biz de suç işleyelim? Vergi verilmiyor diye vergi vermeyelim? Affedilen ne varsa aynısını bütün dünya toplanıp yapalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eczanede çalışıyorum.