ByKayseriLi
80+ Bronze
Arkadaşlar steam da oyun indirime girdiği için ve uzun bir süredir bu oyunu alıp oynamak istediğim için hemen satın aldım daha önceden de videolarını izlemiştim çok beğenmiştim fakat anlamadığım daha doğrusu çözemediğim bir şey. Videolarını izlemiştim demiştim yani oyunu az çok biliyorum. Kariyer modu var normalde ama bende kariyer modu yok PLAY diyorum beni direkt oyuna atıyor garajda 2 tane modifiye edilmiş araba var birini seçip garajdan çıkıyorum hepsi bu. Sadece araba sürüyorum o kadar. Ne yapacağım belli değil. Haritayı açıyorum benim gibi online olarak oyunu oynayan kişiler var sadece. Bu oyunun kariyer modu sonradan kaldırıldı mı acaba merak ettim bilenler var mı acaba? Bir şey daha farkettim sanki ben oyunu daha önce oynamışım gibi davranıyor. RP puanı falan var çok tuhafıma gitti bilenler var mı acaba? Hatta şu videoyu atayım size benim oyunum böyle değil normalde ilk başta yarış vs yapıp sonradan bize araba seçtiriyordu istediğimizi seçip oyuna devam ediyorduk şuan benim oyunda ne yapacağım belli değil garajda 2 tane de araba var ben daha ilk defa girdim bu oyuna.
Video bu. İyi izleyin sinematikler falan var film gibi aynı bende bunların hiç biri yok oyunu daha önce oynamışım da o saveden devam ediyormuşum gibi şuan da. Ne yapabilirim bunun için?
Video bu. İyi izleyin sinematikler falan var film gibi aynı bende bunların hiç biri yok oyunu daha önce oynamışım da o saveden devam ediyormuşum gibi şuan da. Ne yapabilirim bunun için?