Neler Yeni

Need For Speed 2015 Hala Oynanıyor mu?

Ju5t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Metin
Sorum başlıkta.
Hiç oynama fırsatı bulamadım ve şuan steamde indirimde, multiplayer hala oynanıyor mu?
Hikayesi olsun oynanışı olsun almama değer mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Benim en sevdiğim oyun diyebilirim, most wanted sonrası en son o tarz gelen NFS oyunu denebilir özellikle gerçek kişilerin oynadığı ara sahne tarzı ile. Online ı ölü artık ordan bir şey bekleme 2 3 kişiye belki denk gelirsin. Oynanış eski usüle yakın klasik NFS oynanışı arcade. Grafikleri o yıl için güzeldi şuanda hala taş gibi bence.

Bugün geri indirmiştim yine bi bakmak için NFS seven adam net oynar hikayesi vs. akar.

Ju5t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim en sevdiğim oyun diyebilirim, most wanted sonrası en son o tarz gelen NFS oyunu denebilir özellikle gerçek kişilerin oynadığı ara sahne tarzı ile. Online ı ölü artık ordan bir şey bekleme 2 3 kişiye belki denk gelirsin. Oynanış eski usüle yakın klasik NFS oynanışı arcade. Grafikleri o yıl için güzeldi şuanda hala taş gibi bence.

Bugün geri indirmiştim yine bi bakmak için NFS seven adam net oynar hikayesi vs. akar.
Teşekkürler bir düşüneyim o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmed Efe

Bunu arada duyuyordum bi ara ben de deneyim. Most Wanted gibi yarış oyunu yok bence.

Top Bottom