Yardım Nemlenmiş M2 Ssd Nasıl Temizlenir ?

Megatronus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,006
dün m2 ssd mi çıkarmak için anakartın soğutma bloğunu çıkardım ve m2 ssd görseldeki gibi nemliydi hemen çıkardım bezle kuruladım ama m2 ssd nin ucunda hala nemlilik var sanırım termal pad bozuk veya terleme yapmış m2 ssd mi nasıl temizlemeliyim yağsız devre temizleyici sıkabilir miyim sorun olur mu

Ekler

• IMG_0565.jpeg
    IMG_0565.jpeg
    1.8 MB · Hit: 56
  • IMG_0572.jpeg
    IMG_0572.jpeg
    1.2 MB · Hit: 53
dün m2 ssd mi çıkarmak için anakartın soğutma bloğunu çıkardım ve m2 ssd görseldeki gibi nemliydi hemen çıkardım bezle kuruladım ama m2 ssd nin ucunda hala nemlilik var sanırım termal pad bozuk veya terleme yapmış m2 ssd mi nasıl temizlemeliyim yağsız devre temizleyici sıkabilir miyim sorun olur mu
izopropil alkol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde bundan sorun olacağını sanmam pad in yağı olması lazım onun

izopropil alkol
hocam nerden bulabilirim bir de zarar vermez değil mi

izopropil alkol

birde bundan sorun olacağını sanmam pad in yağı olması lazım onun
hocam ilk defa gördüm o yüzden korktum biraz pad bozuk herhalde dedim korkuyorum şimdi geri takmaya temizleyip öyle takmak istiyorum

hocam nerden bulabilirim bir de zarar vermez değil mi

hocam ilk defa gördüm o yüzden korktum biraz pad bozuk herhalde dedim korkuyorum şimdi geri takmaya temizleyip öyle takmak istiyorum
yok vermez hocam onun amacı o selülozik tinerde olurda o zarar verir etiketine falan önermem o yüzden nalburda olur muhtemelen yada internetten alman lazım

yok vermez hocam onun amacı o selülozik tinerde olurda o zarar verir etiketine falan önermem o yüzden nalburda olur muhtemelen yada internetten alman lazım
peki nasıl sürmem lazım ne ile sürmem lazım kuruması için ne kadar beklemeliyim

Hiçbir şey sürme. Kuru bezle temizle ama çıkmaz. Termal pedler akıyor. Benim vrm lerin pedi aktı. anakarta geldi. Anartın arkasına kadar yağ lekesi yaptı. Bir sorun olmadı çünkü iletken değil. Kısa devre yaptırmıyor.

Hiçbir şey sürme. Kuru bezle temizle ama çıkmaz. Termal pedler akıyor. Benim vrm lerin pedi aktı. anakarta geldi. Anartın arkasına kadar yağ lekesi yaptı. Bir sorun olmadı çünkü iletken değil. Kısa devre yaptırmıyor.
hocam içim rahat etsin diye temizlemek istemiştim aslında ama

Saç kurutma makinesi düşük sıcaklıkta kurutun bir şey olmaz

Son düzenleme:
Etiketi çıkart izopropil alkol bandır sonra iyice kurut etiket iyi durumdaysa tak etiket olmasada sıkıntı yok

Etiketi çıkart izopropil alkol bandır sonra iyice kurut etiket iyi durumdaysa tak etiket olmasada sıkıntı yok
hocam genelde elleme sadece sil ve kurut diyor arkadaşlar ama kafam karıştı

Nemlenmise kısa devre yapabilir ama sen bilirsin uzun sürede oksitlenme olur bu arada nasıl nemlendi o

Hala hala öyle bişi oluyomuymuş bendede b650 tomahawk var acaba olmuşmudur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,010
Üyeler
175,145
Son üye
TouchMeSenpai
Geri