Neo APU PRO AMD - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
rami 16 gb yapıp bu sistem alınır mı ?
Neo APU PRO AMD - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
rami 16 gb yapıp bu sistem alınır mı ?
rtx 2060 takıcam yazın sence yaza kadar işi görür müNeo 3T10-6500XT - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 3A-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
1,5k daha var bunu al. İlerde kart alırım dersen apu al ama ilerde kart almayacaksan sadece bir apu'ya 7k 500tl'de yeni ram desek 7500tl aşırı gereksiz bir hamle olur hocam.
o zaman iş görür.rtx 2060 takıcam yazın sence yaza kadar işi görür mü
bide gamegaraj güvenilir midir burdan almak istiyorumda daha önce bir şey almadım buradno zaman iş görür.
Güvenilir. Daha önce 3 alışverişim oldu. Gayet hızlılar ayrıca.bide gamegaraj güvenilir midir burdan almak istiyorumda daha önce bir şey almadım buradn
Güvenilir.bide gamegaraj güvenilir midir burdan almak istiyorumda daha önce bir şey almadım buradn
game garaj sistemi tak çalıştır şekilde mi getiriyor yani windows kurulu şekilde mi geliyor ?Güvenilir. Daha önce 3 alışverişim oldu. Gayet hızlılar ayrıca.
game garaj sistemi tak çalıştır şekilde mi getiriyor yani windows kurulu şekilde mi geliyor ?Güvenilir.
Bildiğime göre hayır.game garaj sistemi tak çalıştır şekilde mi getiriyor yani windows kurulu şekilde mi geliyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
game garaj sistemi tak çalıştır şekilde mi getiriyor yani windows kurulu şekilde mi geliyor ?
Valla ben oradan hiç almadım. Sinerji windows kurulu göndermişti.game garaj sistemi tak çalıştır şekilde mi getiriyor yani windows kurulu şekilde mi geliyor ?
game garaj sistemi tak çalıştır şekilde mi getiriyor yani windows kurulu şekilde mi geliyor ?
Hiç alışveriş yapmadım ancak ürünün yanındaki o renkli notlara göre eğer işletim sistemi satın almıyorsanız yükleme yapılmıyor.game garaj sistemi tak çalıştır şekilde mi getiriyor yani windows kurulu şekilde mi geliyor ?