Neler Yeni

Nerde yan sanayi telefon ekran değişimi olur?

Mast

80+
Samsung galaxy s20 telefonum var. Ekranını değiştirmem gerek, orijinali 3000 bin civarina geliyor. Replika ürün yaptırırsam ne kadara gelir? ve kocaeli veya istanbulda nerede yaptırabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cem Üstün
İstanbul'da Tahtakale çarşısına git bro yan sanayi 1.kalite taktırırsın çok daha ucuza

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
İstanbul kadıköy de idi sanırım teknoway diye bir firma vardı. Adamları bir youtube videosunda izlemiştim işçilikleri güzeldi. Bir arayıp sorun dilerseniz. Ama ben note8 imin ekranı kırıldığında değişim kampanyası ile yeni cihaz almayı daha mantıklı bulmuştum. Ne olursa olsun yinede ekran değişimleri bu cihazlarda maalesef ciddi maaliyetlere patlıyor..

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast

Mast

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul kadıköy de idi sanırım teknoway diye bir firma vardı. Adamları bir youtube videosunda izlemiştim işçilikleri güzeldi. Bir arayıp sorun dilerseniz. Ama ben note8 imin ekranı kırıldığında değişim kampanyası ile yeni cihaz almayı daha mantıklı bulmuştum. Ne olursa olsun yinede ekran değişimleri bu cihazlarda maalesef ciddi maaliyetlere patlıyor..
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ve baktım orijinalden 1000 tl daha ucuz , sizce orijinali mi tercih etmeliyim? çok fark eder mi orijinalle yan sanayi farkı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom