Neler Yeni

Nerede kafe açmalıyım

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
Merhaba. İleride kafe açmayı düşünüyorum. Sizce Türkiye de mi açmalıyım yoksa Kanada da mı? Ne kadar sermayem olması gerektiğini de bilmiyorum ancak Kanada da açmak için sanırım 6 milyon tl gibi bir sermaye gerekiyor ancak Türkiye de ne kadar gerekir bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Burak
Merhaba. İleride kafe açmayı düşünüyorum. Sizce Türkiye de mi açmalıyım yoksa Kanada da mı? Ne kadar sermayem olması gerektiğini de bilmiyorum ancak Kanada da açmak için sanırım 6 milyon tl gibi bir sermaye gerekiyor ancak Türkiye de ne kadar gerekir bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
hocam nerede yaşamak istiyorsan orda açmanı öneririm

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kanada'da aç, TR'de yaşa. Gelen parayla da daha iyi şeyler yaparsın.

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nerede yaşamak istiyorsan orda açmanı öneririm
hocam amacım iyi kar etmek olduğu için neresi daha karlıysa orası daha iyi olur ama tabi bu kafeyi açmak içinde sermaye önemli ve çok fazla da veremem malum zor kazanılıyor:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanada'da aç, TR'de yaşa. Gelen parayla da daha iyi şeyler yaparsın.
mantıklı zaten bende kanada da açmayı isterim ama işte sermaye biraz sıkıntılı gibi chatgptnin dediğine göre en az 6-8 milyon tl lazım tabi ona güvenmelimiyim bilmiyorum

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Burak
hocam amacım iyi kar etmek olduğu için neresi daha karlıysa orası daha iyi olur ama tabi bu kafeyi açmak içinde sermaye önemli ve çok fazla da veremem malum zor kazanılıyor:(
hocam eğer amacın iyi kar etmekse kanadada aç kur farkından zaten iyi kazanırsın(ordaki kafe fiyatlarını bilmiyorum) ama bence yaşadıgın yerde aç ki dükkana ugra baslarda isinin basında dur

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
mantıklı zaten bende kanada da açmayı isterim ama işte sermaye biraz sıkıntılı gibi chatgptnin dediğine göre en az 6-8 milyon tl lazım tabi ona güvenmelimiyim bilmiyorum
Yapay zekaya güvenip güvenmemek sizin elinizde hocam. Kumar gibi.

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam eğer amacın iyi kar etmekse kanadada aç kur farkından zaten iyi kazanırsın(ordaki kafe fiyatlarını bilmiyorum) ama bence yaşadıgın yerde aç ki dükkana ugra baslarda isinin basında dur
hocam zaten kanada da açmaya karar verirsem oraya taşınırım zaten gönlümde kanada da ama sermaye çok fazla olursa mecbur Türkiye de açmak zorunda kalabilirim

Yapay zekaya güvenip güvenmemek sizin elinizde hocam. Kumar gibi.
evet hocam da google dan da bulamıyorum ki cevabımı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
öncelikle açacağınız lokasyonu belirleyin daha sonrasında oranın ortalama dükkan kiralarını öğrenin
akabinde devlet dairelerinde neler yapılması gerektiğini öğrenin
internete yazınca bunlar çıkacaktır hocam.

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Burak
hocam zaten kanada da açmaya karar verirsem oraya taşınırım zaten gönlümde kanada da ama sermaye çok fazla olursa mecbur Türkiye de açmak zorunda kalabilirim

hocam kanada da dukkan açabilirmisiniz kolayca evrak işleri vs.

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
hocam kanada da dukkan açabilirmisiniz kolayca evrak işleri vs.
Türkiye de ki kadar kolay değil diye biliyorum ama o kadar zor da değil diye biliyorum

öncelikle açacağınız lokasyonu belirleyin daha sonrasında oranın ortalama dükkan kiralarını öğrenin
akabinde devlet dairelerinde neler yapılması gerektiğini öğrenin
internete yazınca bunlar çıkacaktır hocam.
hocam ben dükkan kiralarını bulamadım nereden bulabilirim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
Hocam bir de illa 150 metrekare mi olması lazım iyi kazanç için yoksa daha küçük bir kafe ile başlayıp örneğin 70-80 metrekare daha sonra büyütsem olur mu bir de ilk yıl kar edebilir miyim sence

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam bir de illa 150 metrekare mi olması lazım iyi kazanç için yoksa daha küçük bir kafe ile başlayıp örneğin 70-80 metrekare daha sonra büyütsem olur mu bir de ilk yıl kar edebilir miyim sence
İlk yıl yapabilir misin bilmiyorum ama küçük dükkan daha iyidir. En azından kapatacaksan da az zararla kapat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,714
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom