200 civarı oyuncak nerf silahı kardeşimle oynamak için önerebilirmsnz
Nerf2.0 aldım zaten farklı varmı hoşuna gidenbunlar olabilir şahsen beğendim taramalı veyahut 1. linkteki gibi isterse daha fazla atabilirmNerf Elite 2.0 Commander RD-6 Dart Tabancası : Amazon.com.tr: Oyuncak
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 Dart Tabancası : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
tarama farkıNerf2.0 aldım zaten farklı varmı hoşuna giden
size elite 2.0 almanızı önermem200 civarı oyuncak nerf silahı kardeşimle oynamak için önerebilirmsnz
ya anlamıyorum 200 tl verecek arkadaş alpha strike mı öneriyorsunuz. alpha strike nerfin ucuz serisi flyteın şaejör çıkarma yeri çok sert ve tetiği güzel değil. 2. ele bakın hocam bu devirde 0 nerf alınmaz.bunlar olabilir şahsen beğendim taramalı veyahut 1. linkteki gibi isterse daha fazla atabilirmNerf Elite 2.0 Commander RD-6 Dart Tabancası : Amazon.com.tr: Oyuncak
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 Dart Tabancası : Amazon.com.tr: Oyuncakwww.amazon.com.tr
nerf ultra 2 var amazonda 204 tl. uzağa atıyor fakat mermileri pahalı. evinizde şarjör varsa fortnite smg e de alabilirsiniz o da 210 tl.(6 lık şarjör zevk vermez) nerf fortnite 6 sh da alabilirsiniz hammershotun yeni versiyonu(hammershot çoğu amerikan nerfçünün en sevdiği ikincil silahtır(tek elle kullanılabildiği için)200 civarı oyuncak nerf silahı kardeşimle oynamak için önerebilirmsnz
Hocam zamanında legulator da aldım 30 tl lik alpha strike da aldım kalite konusunda bana farklı gelmedi o yüzden kardeşi otun oynacaksa taramalı silahları oneririmoneririmsize elite 2.0 almanızı önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya anlamıyorum 200 TL verecek arkadaş alpha strike mı öneriyorsunuz. alpha strike nerfin ucuz serisi flyteın şaejör çıkarma yeri çok sert ve tetiği güzel değil. 2. ele bakın hocam bu devirde 0 nerf alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerf ultra 2 var amazonda 204 TL. uzağa atıyor fakat mermileri pahalı. evinizde şarjör varsa fortnite smg e de alabilirsiniz o da 210 TL.(6 lık şarjör zevk vermez) nerf fortnite 6 sh da alabilirsiniz hammershotun yeni versiyonu(hammershot çoğu amerikan nerfçünün en sevdiği ikincil silahtır(tek elle kullanılabildiği için)
tetik konusunda hiç bi fark yok mu. en azından bozulursa regulatoru açıp tamir edeblirsiniz ama alpha strike serisi açılamaz. hem flyte 200 tl üstünde o paraya fortnite smg almak kat kat daha mantıklıHocam zamanında legulator da aldım 30 TL lik alpha strike da aldım kalite konusunda bana farklı gelmedi o yüzden kardeşi otun oynacaksa taramalı silahları oneririmoneririm
legulator ve alpha aynı fiyattaki seriler değil zaten evet alpah strike ın içi açılmıyor ama ucuz olanları zaten çekmeli düzeneğe bağımlı yani hor kullanmazsan kullanırsın birkaç yıltetik konusunda hiç bi fark yok mu. en azından bozulursa regulatoru açıp tamir edeblirsiniz ama alpha strike serisi açılamaz. hem flyte 200 TL üstünde o paraya fortnite smg almak kat kat daha mantıklı