Neler Yeni

Nerf silahı önerir misiniz?

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mahmut
200 civarı oyuncak nerf silahı kardeşimle oynamak için önerebilirmsnz

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
nerf elite 2.0

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mahmut

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
size elite 2.0 almanızı önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya anlamıyorum 200 tl verecek arkadaş alpha strike mı öneriyorsunuz. alpha strike nerfin ucuz serisi flyteın şaejör çıkarma yeri çok sert ve tetiği güzel değil. 2. ele bakın hocam bu devirde 0 nerf alınmaz.

nerf ultra 2 var amazonda 204 tl. uzağa atıyor fakat mermileri pahalı. evinizde şarjör varsa fortnite smg e de alabilirsiniz o da 210 tl.(6 lık şarjör zevk vermez) nerf fortnite 6 sh da alabilirsiniz hammershotun yeni versiyonu(hammershot çoğu amerikan nerfçünün en sevdiği ikincil silahtır(tek elle kullanılabildiği için)

Son düzenleme:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
size elite 2.0 almanızı önermem

ya anlamıyorum 200 TL verecek arkadaş alpha strike mı öneriyorsunuz. alpha strike nerfin ucuz serisi flyteın şaejör çıkarma yeri çok sert ve tetiği güzel değil. 2. ele bakın hocam bu devirde 0 nerf alınmaz.

nerf ultra 2 var amazonda 204 TL. uzağa atıyor fakat mermileri pahalı. evinizde şarjör varsa fortnite smg e de alabilirsiniz o da 210 TL.(6 lık şarjör zevk vermez) nerf fortnite 6 sh da alabilirsiniz hammershotun yeni versiyonu(hammershot çoğu amerikan nerfçünün en sevdiği ikincil silahtır(tek elle kullanılabildiği için)
Hocam zamanında legulator da aldım 30 tl lik alpha strike da aldım kalite konusunda bana farklı gelmedi o yüzden kardeşi otun oynacaksa taramalı silahları oneririmoneririm

Coolpanda

80+ Silver
Kesinlikle nerf elite 2.0 commander hocam. Bence serinin en iyi silahı da bu. Diğer modeller kadar güçlü sıkıyor ve mobilitesi en yüksek model bu.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Hocam zamanında legulator da aldım 30 TL lik alpha strike da aldım kalite konusunda bana farklı gelmedi o yüzden kardeşi otun oynacaksa taramalı silahları oneririmoneririm
tetik konusunda hiç bi fark yok mu. en azından bozulursa regulatoru açıp tamir edeblirsiniz ama alpha strike serisi açılamaz. hem flyte 200 tl üstünde o paraya fortnite smg almak kat kat daha mantıklı

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
tetik konusunda hiç bi fark yok mu. en azından bozulursa regulatoru açıp tamir edeblirsiniz ama alpha strike serisi açılamaz. hem flyte 200 TL üstünde o paraya fortnite smg almak kat kat daha mantıklı
legulator ve alpha aynı fiyattaki seriler değil zaten evet alpah strike ın içi açılmıyor ama ucuz olanları zaten çekmeli düzeneğe bağımlı yani hor kullanmazsan kullanırsın birkaç yıl

Top Bottom