Neler Yeni

NET Frameworku Silmek Oyunlarda Mavi Ekran Vermeye Sebep olurum?

Swenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Emin
Arkadaşlar selamlar yeni pc topladım her şey sıfır parçalarda sorunsuz testinde yaptım mesela ilk Windows kurduğumda zulayı indirirken arkadan otomatik net. frameworku de indiriyor ben temizlik yapayım derken önemli bişey olmadığını düşünüp sildim ve artık zula ve fortnite girerken mavi alıyorum sorun net framework den kaynaklanıyor olabilirmi

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
Arkadaşlar selamlar yeni pc topladım her şey sıfır parçalarda sorunsuz testinde yaptım mesela ilk Windows kurduğumda zulayı indirirken arkadan otomatik net. frameworku de indiriyor ben temizlik yapayım derken önemli bişey olmadığını düşünüp sildim ve artık zula ve fortnite girerken mavi alıyorum sorun net framework den kaynaklanıyor olabilirmi
kardeşim ekran kartını güncellemeyi dene

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
net frameworkla alakası olsaydı oyun hiç açılmazdı başka bir sebebi vardır bence

Swenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netf
net frameworkla alakası olsaydı oyun hiç açılmazdı başka bir sebebi vardır bence
altyapısı frame work olanlarda sorun çıkıyomuş csgo ve the forest da sorun çıkmadı birde pubg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,017
Üyeler
165,917
Son üye
acabey01
Top Bottom