Neler Yeni

Net GSM abonesi olmaya çalışıyorum olamadım (YARDIM)

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Arkadaşlar internet abonesi olmaya çalışıyorum ama bir türlü aramadilar beni bekliyorum ama ne arayan var ne soran ben onları arıyorum yoğunluk nedeni ile başvurunuz için kaydınızı oluşturduk diyor ama ne arayan var ne soran

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Tuğra
Arkadaşlar internet abonesi olmaya çalışıyorum ama bir türlü aramadilar beni bekliyorum ama ne arayan var ne soran ben onları arıyorum yoğunluk nedeni ile başvurunuz için kaydınızı oluşturduk diyor ama ne arayan var ne soran
başvurun şuanki mevcut operatörden ret yemiştir büyük ihtimal netgsm bu konuda benide bu şekilde bilgilendirmemişti müşteri hizmetlerine ulaşın sebebini öğrenin onu düzeltip tekrar başvuru yapın.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Emre
İstanbul çevresinde oturmuyorsan bulaşma derim

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Tuğra

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başvurun şuanki mevcut operatörden ret yemiştir büyük ihtimal netgsm bu konuda benide bu şekilde bilgilendirmemişti müşteri hizmetlerine ulaşın sebebini öğrenin onu düzeltip tekrar başvuru yapın.
Numarası açsa ariyacagim da siz hangi numarayı aramıştınız

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Tuğra
Numarası açsa ariyacagim da siz hangi numarayı aramıştınız
1734084985928.png

ben gsm için aramıştım siz ev iş interneti arayın biraz uzun sürede açabiliyorlar afk farm bırakın açarlar umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ayrıyeten müşteri hizmetleri çok çok zayıf durumda internet sitesinde canlı desteğe yazıyordum 30 dakika sonra cevap veriyorlar yada bi soru soruyorum cevap verip 1 saat yok oluyorlar.

(Canlı desteği kapatmışlar)

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
ben gsm için aramıştım siz ev iş interneti arayın biraz uzun sürede açabiliyorlar afk farm bırakın açarlar umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ayrıyeten müşteri hizmetleri çok çok zayıf durumda internet sitesinde canlı desteğe yazıyordum 30 dakika sonra cevap veriyorlar yada bi soru soruyorum cevap verip 1 saat yok oluyorlar.

(Canlı desteği kapatmışlar)
Adamsınız teşekkür ederim

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Batuhan
Balık baştan kokar bence sen bu sevdadan vazgeç ileride sorun yaşarsın. İsminde bile hayır yok abone olmaya değmez. Daha bilindik büyük firmalara abone olman senin yararına.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
arda bey
kötü bir firma değil de cok deneyimsiz ve yeni bir firma

DogancanYr

80+ Bronze
İnternet şifresi ile kullanıcı adı geldikten sonra e devlet üzerinden onay vermeniz lazım.

Top Bottom