Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 185
Halen lzmmmiArkadaşlar Netflix ortak arıyoruz 3 kişiyiz şuan 4. Gelirse aylık 30tl fiyatı olucak en full paketi Alıcam 4k olan.
Halen lzmmmiArkadaşlar Netflix ortak arıyoruz 3 kişiyiz şuan 4. Gelirse aylık 30tl fiyatı olucak en full paketi Alıcam 4k olan.
Maalesef plan doluHalen lzmmmi
Tamam dostum teşekkürlerMaalesef plan dolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama konuda 2 kişi daha sormuş dm dende çok yazan oldu bana siz anlaşıp bir plan açın istiyorsanız
Fix yedi mi? Hala bu sekilde kullanabiliyor muyuz?Maalesef plan dolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama konuda 2 kişi daha sormuş dm dende çok yazan oldu bana siz anlaşıp bir plan açın istiyorsanız
Hiçbir sorun yok dostum biz 4 aydır kullanıyoruzFix yedi mi? Hala bu sekilde kullanabiliyor muyuz?
Dostum topu topu vereceğin 30tl sonra diyorsunuz Türkiye de o yok bu yok şu yok diye ağlıyorsunuz trajikomiksiniz açıkçası zamanında forumda 7tl olan Amazon primedaki diziler için bile kaçak izleyin diyen şahıslar vardıher şey internette varken insanlar neden netflix alıyor bi anlamadım bunu
Sizin için şuan için sorun yoksa bana uygundur nasıl iletişime geçelim ?Arkadaşlar Netflix ortak arıyoruz 3 kişiyiz şuan 4. Gelirse aylık 30tl fiyatı olucak en full paketi Alıcam 4k olan.
Eski konuSizin için şuan için sorun yoksa bana uygundur nasıl iletişime geçelim ?