Netflix 4.ortak lazım

ananas_suyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
3 kişiyiz şuanda 4. Lazım, belki 5 kişide yapabiliriz aynı anda 4 kişi izlemeyi destekliyor zaten herkes aynı anda denk gelmicegi için 5. De sorun olmaz diye düşünüyorum.

Okeye dördüncü mü arıyorsun kardeşim, bu ne? :D
Şaka bir yana, üye özelliğine göre değişiyor o diye biliyorum. Hayırlısı. :)

3 kişiyiz şuanda 4. Lazım, belki 5 kişide yapabiliriz aynı anda 4 kişi izlemeyi destekliyor zaten herkes aynı anda denk gelmicegi için 5. De sorun olmaz diye düşünüyorum.
netflixde hesap paylaşma kapalı. Bizde kullanıyoruz fakat genellikle aynı ağda olmadığımız için girilmiyor.

abi ne kadar sanki netflix
1720103707614.png

Dalga geçmiyorum kesinlikle ama arkadaşlar Netflixe bile danaya girer gibi giriyorsunuz onun yerine Nays yada Papara kullanın indirimli geliyor zaten.

Dalga geçmiyorum kesinlikle ama arkadaşlar Netflixe bile danaya girer gibi giriyorsunuz onun yerine Nays yada Papara kullanın indirimli geliyor zaten.
Çok yerinde bir laf tebrik etmek isterim 🫱.

4k izlemek istiyorum dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

netflixde hesap paylaşma kapalı. Bizde kullanıyoruz fakat genellikle aynı ağda olmadığımız için girilmiyor.
TV de sorun çıkıyor diğer konularla çıkmıyor

Forumun geldi gene ahlâk bekçileri 6-7 ay öncede aynı sey deniyordu yok izlemiyor kapanıyor felan diye hala izleniyor ediliyor. Bu forum ciddi manada komadi 20tlik oynunu crack indirmek için konu açarlar ama burda Netflix konusu açtık diye boş öğütler vermereye çalışırlar trajikomik

4k izlemek istiyorum dostum

TV de sorun çıkıyor diğer konularla çıkmıyor

Forumun geldi gene ahlâk bekçileri 6-7 ay öncede aynı sey deniyordu yok izlemiyor kapanıyor felan diye hala izleniyor ediliyor. Bu forum ciddi manada komadi 20tlik oynunu crack indirmek için konu açarlar ama burda Netflix konusu açtık diye boş öğütler vermereye çalışırlar trajikomik
Bizde 4 kişi kullanıyoruz fakat girilmiyor dediğim gibi. Bazen bug oluyor galiba girilebiliyor. Boş konuşmuyorum ne yaşadıysam onu söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,131
Üyeler
185,382
Son üye
ecu33
Geri